21 ώρες χωρίς ρεύμα έμειναν 3 οικογένειες στον Καμπο της Αντισσας- Κινδύνεψε καρδιοπαθής

«Ξεχασμένες κι από τον Θεό» δηλώνουν τρεις οικογένειες που μένουν το χειμώνα στον Κάμπο της Άντισσας


«Ξεχασμένες κι από τον Θεό» δηλώνουν τρεις οικογένειες που μένουν το χειμώνα στον Κάμπο της Άντισσας, καθώς ο μοναδικός τσιμεντένιος δρόμος το χειμώνα γίνεται ποτάμι και είναι αδύνατη η διέλευση του.

 Όμως οι καταρρακτώδεις βροχές της τελευταίας εβδομάδας τους δημιούργησαν νέα προβλήματα με 21 ώρες διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει καρδιοπαθής ασθενής που του χορηγείται οξυγόνο από συσκευή.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια κατοίκου της περιοχής: «Είμασταν αποκλεισμένοι λόγο της κακοκαιρίας είχαμε και διακοπή ρεύματος 21 ώρες. Από τις 11 το πρωί της 27 /1 έως τις 8:30 το πρωί της 28 /1 (21 ώρες) μείναμε χωρίς ρεύμα κ χωρίς δυνατότητα πρόσβασης σε κεντρικό δρόμο για το Κ.Υ Άντισσας. Στο σπίτι διαμένει καρδιοπαθής ασθενής που χρήζει της χρήσης οξυγόνου κατά τις ώρες της νυχτερινής κατάκλισης. Ξεχασμένοι από την κοινωνία κ τις τοπικές αρχές νιώθουμε καθώς οι παράγοντες αρνούνται την τσιμεντόστρωση αγροτικού δρόμου που σε εποχές βροχόπτωσης θα μας διευκόλυνε να βγούμε σε κεντρικό δρόμο.»

Δεκαπέντε χρόνια ζητούν την τσιμεντόστρωση του αγροτικού δρόμου, ενώ ο γιος της οικογένειας, μαθητής της 3ης Γυμνασίου, που πηγαίνει καθημερινά στο Γυμνάσιο Άντισσας όταν βρέχει και ο δρόμος-ποτάμι γεμίζει δεν μπορεί να πάει σχολείο.


Η οικογένεια αποφάσισε να ζητήσει από την ΔΕΔΔΗΕ αποζημίωση για τις 21 ώρες που έμεινε ο καρδιοπαθής ασθενής χωρίς τη χρήση οξυγόνου.

Πηγή ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ