Υψηλή διάκριση για τον Μυτιληνιό επιχειρηματία Γιώργο Καραβατακη στην Treasures of the Greek Tourism (pics, vids)


O εκδοτικός οργανισμός  NEW TIMES PUBLISHING  διοργάνωσε  για μια ακόμη χρονιά την ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας του Ελληνικού Τουρισμού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χτες Τρίτη, 11  Δεκεμβρίου 2018.

Στη διάρκειά της δόθηκαν οι διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας Treasures of the Greek Tourism 2018.

Στην Treasures of the Greek Tourism 2018 διακρίθηκε ως ο καλύτερος ανερχόμενος επιχειρηματίας με την καλύτερη ανερχόμενη επιχείρηση ο Μυτιληνιός διευθύνων σύμβουλος της Diplomat Travel Γιώργος Καραβατακης


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  υπό την αιγίδα του υπουργείου πολιτισμού, του ΣΕΤΕ , ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ και της FEDHATTA

Οι διακρίσεις (βραβεία, certificates)  βασίζονται σε αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια, βάσει των οποίων η κάθε εταιρεία συμπεριλαμβάνεται  στη φετινή λίστα Treasures of the Greek Tourism 2018.

Οι διακρίσεις που απονεμηθήκαν:

Α)  στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις με τα υψηλότερα κέρδη,
Β)  στα τουριστικά γραφεία με την μεγαλύτερη κερδοφορία
Γ)  τις περιφέρειες με την μεγαλύτερη συμβολή (βάσει εσόδων και διανυκτερεύσεων) στον ελληνικό τουρισμό
Δ)  τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας
Ε) τα σημαντικότερα συνεδριακά κέντρα της χώρας.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου,  πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Έτσι, η συγκεκριμένη εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας αποτέλεσε ένα βήμα προβολής των θέσεων του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και της πολιτικής ηγεσίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.


Από το βήμα της εκδήλωσης προβλήθηκαν θέσεις σχετικές με την επενδυτική πολιτική των επιχειρήσεων του τομέα  και την στήριξη της απασχόλησης και της ελληνικής οικονομίας μεσούσης της κρίσης.