Εντυπωσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Σαπφούς Μυτιλήνης (PICS, VIDS)


Μία μοναδική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στην Πλατεία Σαπφούς Μυτιλήνης την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στην εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.


Ρεπορτάζ Στεφάνου Γεώργιος

O Δήμος Λέσβου πραγματοποίησε την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων χθες Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Σπύρο Γαληνό και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους

Μικροί και μεγάλοι πλαισίωσαν την εκδήλωση και απόλαυσαν με την καρδιά τους τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που σήμανε την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην Μυτιλήνη.

Την έναρξη κήρυξε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Αστυρακακης όπου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για την διοργάνωση της βραδιάς και τόνισε ότι η παρουσία όλων είναι πολύ σημαντική, αφού δίνει δύναμη σε όλους να συνεχίσουν αυτήν την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση. Κλείνοντας ευχήθηκε καλές γορτές και καλή χρονιά


Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Σπύρος Γαληνός όπου επίσης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και κλείνοντας ευχήθηκε και εκείνος καλές γιορτές και καλή χρονιά., ενώ ενδιάμεσα έδωσε το λόγο και στην περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ Καλογήρου όπου και εκείνη με την σειρά της ευχήθηκε καλές γιορτές και καλή χρονιά.


Αμέσως μετά ο κ. Γαληνός έδωσε το σύνθημα για την φωταγώγηση και η αντίστροφή μέτρηση ολοκληρώθηκε με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και την συνοδεία πυροτεχνημάτων.


Χιλιάδες λαμπιόνια φώτισαν την κεντρική πλατεία της πόλης και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα έκλεψαν την παράσταση και ξετρέλαναν τους πάντες.


Στην συνέχεια ανέβηκαν στην σκηνή το μουσικό σχήμα με τους Μιχάλη Δήσσο, Μηνά Παπανικολάου, που κράτησαν συντροφιά το κοινό με κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα., ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον χορό που έστησαν τα παιδιά γύρω από το φωταγωγημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο..


Το "παρών" στην τελετή έδωσαν μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλόγηρου, η Αντιπεριφερειαρχης κ Πρωτογερακη, ο στρατηγός διοικητής της 98 ΑΔΤΕ κος Τσερπες (ο οποίος με παρότρυνση του δημάρχου ευχήθηκε καλές γιορτές), αντιδήμαρχοι κ.α


Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά το τσουχτερό κρύο εντυπωσιακά θετική ήταν η ανταπόκριση των Μυτιληνιών και όχι μόνο στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής στη γιορτή που διοργάνωσε για το άναμμα του δέντρου.

Πριν το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου προηγήθηκε πρόγραμμα με ποικίλες εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν:

Η Φιλαρμονική του Δήμου,
Η Χορωδία του Δήμου,
Το Χορευτικό τμήμα του Δήμου,

Την όλη οργάνωση της εντυπωσιακής τελετής είχε η εταιρεία ΗΧΩ ΑΕ.

Το LesvosPost κατέγραψε Live μέσω της επίσημης σελίδας μας στο facebook όλη την τελετή αφής του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου. Την επιμέλεια του Live είχε ο Ραφαήλ-Αναστάσιος Στεφάνου

Δείτε τα πλάνα από την φαντασμαγορική τελετή έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων


Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ


Δείτε πως κατέγραψε Live το lesvospost.com την όμορφη εκδήλωση