Χριστουγεννιάτικο «Κομβόι αγάπης» από το Παράρτημα Λέσβου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

 «ΚΟΜΒΟΙ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ»


Το Παράρτημα Λέσβου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης όπως κάθε Χριστούγεννα έτσι και φέτος διοργανώνει για 18η Χρονιά το «Κομβόι Αγάπης», για τα παιδιά και για τις οικογένειες τους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες διαβίωσης.

Σε ένα κόσμο κενό...

εσύ μπορείς να κάνεις την διαφορά

Δώσε ένα χαμόγελο χαράς και αισιοδοξίας

Βοήθησε αυτά τα παιδιά να ζωγραφίζουν τον άχρωμο κόσμο μας, με τα χρώματα της φαντασίας και των παιδικών ονείρων τους, με την αθωότητα, την αγνότητα και την απλότητα τους, την αγάπη και τον αυθορμητισμό τους!!!

Για ένα παιδικό χαμόγελο!



Πρόσφερε είδη πρώτης ανάγκης:

 Γάλα μακράς διαρκείας ομογενοποιημένο, παστεριωμένο, συμπυκνωμένο, εβαπορέ, βρεφικό σε σκόνη
 Βρεφικές κρέμες
 Λάδι
 Ζυμαρικά
 Ζάχαρη
 Ρύζι
 Κονσερβοποιημένα τρόφιμα
 Αλάτι
 Σάλτσες ντομάτας
 Όσπρια
 Αλεύρι
 Είδη Πρωινού (κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, χυμοί)
 Είδη Βρεφικής Φροντίδας (μπιμπερό, βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα)

Αφού συγκεντρωθούν τα είδη πρώτης ανάγκης, εμείς στη συνέχεια θα τα συσκευάσουμε και θα τα στείλουμε στις οικογένειες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Τα απαραίτητα που θα απαρτίσουν το κάθε «δέμα» σε κάθε οικογένεια ανάλογα με τον αριθμό των μελών της από όλους εμάς με αγάπη

Οι οικογένειες που στηρίζει η ομάδα μας εδώ και 18 χρόνια είναι στο σύνολο τους είναι μέχρι σήμερα 50, βέβαια λόγω των αυξανόμενων οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν στις οικογένειες της Λέσβου τα τελευταία χρόνια υπάρχει πιθανότητα αυτές οι οικογένειες να αυξηθούν.

Μη μένεις απλά θεατής!!!

Γίνε και εσύ κρίκος της αλυσίδας ανακούφισης αυτών των παιδιών!!!


Μπορείς να μας βρεις κάθε μέρα στα γραφεία της ομάδας μας (Υπόγειο πρώην Νομαρχίας), από το Σάββατο 15/12 έως και την Δευτέρα 24/12 και ώρες 12:00-14:00 και 18:00-20:00, ή μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στα τηλέφωνα 6982873020 – 6972229782 ή στo email eodlsv@gmail.com.