Επιχορηγείτε άμεσα η δημιουργία νέου Παιδικού Σταθμού στο Μανταμάδο και η δημιουργία Βρεφικού Τμήματος στην Αγ. Παρασκευή


Το Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης  του Δήμου Λέσβου, μοναδικός δικαιούχος σε όλους τους Δήμους του Βορείου Αιγαίου


Αναρτήθηκαν χθες από την ΕΕΤΑΑ, οι δικαιούχοι για την εκταμίευση της πρώτη δόσης που αφορά  την "Χρηματοδότηση των Δήμων και των Νομικών τους προσώπων από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για την ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής, παιδικής και βρεφονηπιακής φροντίδας".

Το Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης  του Δήμου Λέσβου, μοναδικός δικαιούχος σε όλους τους Δήμους του Βορείου Αιγαίου, συγκαταλέγεται στους 72 δικαιούχους  Δήμους της Χώρας , σε σύνολο 325,  που θα επιχορηγηθεί άμεσα για την δημιουργία του νέου Παιδικού Σταθμού στο Μανταμάδο και την δημιουργία Βρεφικού Τμήματος στον Παιδικό Σταθμό της Αγίας Παρασκευής.

 «Είμαστε ικανοποιημένοι όχι τόσο για το ποσόν που θα εισπράξουμε (αφού ως γνωστόν θα διαθέσουμε εξ ιδίων τα  περισσότερα), όσο για την συγκριτική απόδειξη της  ετοιμότητας και της δουλειάς  που κάνουμε. Αποτέλεσμα των οποίων είναι να μπορούμε σε αυτήν την δύσκολη εποχή που άλλοι Δήμοι αναγκάζονται να κλείνουν Παιδικούς Σταθμούς εμείς να προχωράμε στην ίδρυση νέων, μη αφήνοντας καμία ευκαιρία - είτε αυτή παρέχεται από το Κράτος είτε από Ευρωπαϊκά Προγράμματα - να πάει χαμένη», δήλωσε σχετικά η  Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου Αναστασία Αντωνέλλη.