“Αγαπώ την Ζωή- Χορεύω και Γυμνάζομαι” από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου

Από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, γίνονται γνωστά τα παρακάτω:


Έχοντας γνώση των προβλημάτων της μοναξιάς, αλλά και της έλλειψης ενεργής κοινωνικής συμμετοχής και ενδιαφερόντων που ταλαιπωρούν τους υπερήλικες κατοίκους του τόπου μας προχωράμε σε μια νέα δράσης -πέρα από αυτές που πραγματοποιεί το προσωπικό των ΚΑΠΗ μας-“Αγαπώ την Ζωή- Χορεύω και Γυμνάζομαι” .

Έτσι την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου  2018, στις 10:30 το πρωί  σε αίθουσα του Δήμου στην διεύθυνση Ζωοδόχου Πηγής 89, θα ξεκινήσει την λειτουργία της,  η μικτή ομάδα χορού και γυμναστικής  που συγκροτήθηκε από μέλη  του ΚΑΠΗ Μυτιλήνης, με την καθοδήγηση- διδασκαλία του κ. Αγκοπιάν Κωνσταντίνου και υπό την παρακολούθηση της νοσηλεύτριας  και της φυσικοθεραπεύτριας του ΚΑΠΗ μας.

 Ενημερώνουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στην ομάδα νέων μελών, με εγγραφή τους στο ΚΑΠΗ. Πληροφορίες στο γνωστό τηλέφωνο του ΚΑΠΗ: 22510-40640.

Η προσπάθεια αυτή του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης  Δήμου Λέσβου, καρποφορεί με την πάντα ενεργή στήριξη του προσωπικού του ΚΑΠΗ, με την συνεργασία του κ. Κ. Αστυρακάκη, συναδέλφου Αντιδημάρχου Πολιτισμού και βεβαίως χάριν και της ουσιαστικής προσφοράς του  κ. Αγκοπιάν Κωνσταντίνου.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς  για την βοήθεια τους να κρατήσουμε  σε καλά επίπεδα, την ψυχική και σωματική υγεία των αγαπημένων μας ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας.
     
Αναστασία Αντωνέλλη

Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου