Ελεύθεροι πολίτες Λέσβου «Ευχαριστούμε για την τζάμπα διαφήμιση- Σεβόμαστε τον Δήμαρχο Λέσβου»


Ανακοίνωση από την νεοσύστατη Δημοτική κίνηση Λέσβου «Ελεύθεροι πολίτες»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
           
Η Δημοτική κίνηση Λέσβου «Ελεύθεροι πολίτες» θα ήθελε να ευχαριστήσει τον βουλευτή του Σύριζα κ. Πάλλη, την εφημερίδα Συντακτών, καθώς και διάφορες ηλεκτρονικές σελίδες  ( SITE) για την πανελλήνια διαφήμιση που της έγινε μέσα από τα δημοσιεύματά τους και τις αναφορές στη Βουλή.  Βεβαίως, θεωρούμε υπερβολή την προβολή μας σε  πανελλήνιο επίπεδο, αφού είμαστε μια Δημοτική  κίνηση τοπικού χαρακτήρα.
           
Τα δημοσιεύματα είναι αρνητικά και αναληθή, εμπλουτισμένα με τη γνωστή στερεοτυπική αντιμετώπιση των ιδεολογικών αντιπάλων της αριστεράς. Η γνωστή «σαλάτα» περί ακροδεξιών , ρατσιστών κ.λ.π. Το ότι μας κατηγορεί ο κ. Πάλλης το θεωρούμε φυσιολογικό, αφού είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι. Το πρόβλημα θα το είχαμε αν μας επαινούσε.
           
Θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι η κίνηση μας έχει πολιτικό χαρακτήρα και δεν ασχολούμαστε με πρόσωπα παρά μόνο με τις πολιτικές θέσεις των προσώπων. Τα πρόσωπα όλα είναι σεβαστά, ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή όχι με τις πολιτικές τους θέσεις . Στο κάτω κάτω η κοινωνία μας είναι μικρή και πάλι μαζί θα βρεθούμε στην αγορά και στα καφενεία της πόλης μας μετά τις εκλογές και έχουμε την διάθεση να χαιρετούμε και να μας χαιρετούν όλοι.
           
Ως προς το περιστατικό τώρα με τον κ. Δήμαρχο, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι είμαστε αντίθετοι σε πολλές από τις πολιτικές του θέσεις και η αντίθεση μας αυτή εκφράζεται μέσα από την διακήρυξή μας.

 Το πρόσωπο του κ. Σπύρου Γαληνού το σεβόμαστε και το τιμούμε όπως και όλους τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Ο κ. Γαληνός υπήρξε επί σειρά ετών αντινομάρχης Λέσβου, βουλευτής της Ν.Δ και σήμερα Δήμαρχος. Μια πορεία πολιτική, που ελάχιστοι έχουν να παρουσιάσουν.
Ωστόσο, μετά τη δήλωση του Δημάρχου ότι δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφιος, ούτε και πολιτικός αντίπαλος μας είναι. Το έργο του και οι πολιτικές θέσεις του θα κριθούν από την ιστορία.

                                                                                       ΄΄ Ελεύθεροι Πολίτες ΄΄