Ορκίστηκε ο γιος του Δημάρχου Λέσβου- Παρουσία του Δκτη της ΑΣΔΕΝ η ορκωμοσία της 2018 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ (PICS)


Ξεχωριστή ήταν η ορκωμοσία της Παρασκευής (30/11) στο Στρατόπεδο «Υπλγου (ΠΖ) Μιχαήλ Μακρή» για τον Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό.


Στη τελετή ορκωμοσίας της 2018 ΣΤ ΕΣΣΟ των νεοσυλλέκτων οπλιτών, ορκίστηκε ο γιος του Δημάρχου Λέσβου, Μίμης Γαληνός

Παρόντες στην ορκωμοσία ήταν οι γονείς του, Σπύρος και Ελένη, συγγενείς και φίλοι που καμάρωναν για τον Μίμη και του ευχήθηκαν καλή θητεία. 



Μάλιστα ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός περιχαρής ανέβασε την σχετική φωτογραφία μαζί με τον γιο του και την γυναίκα του γράφοντας : «Η πρόοδος και η σταδιοδρομία των παιδιών μας είναι η μεγαλύτερη υπερηφάνεια για τους γονείς. Ειμαι ευγνώμων που με αξίωσε ο θεός να καμαρωσω το γιο μου να ορκίζεται πίστη στη σημαία και την πατρίδα. Καλή σταδιοδρομία και καλός πολίτης! Θα είμαστε πάντα δίπλα σου !»



Το δελτίο τύπου του Δήμου Λέσβου αναφέρει:

«Ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, παρέστη σήμερα το πρωί στην Τελετή Ορκωμοσίας των Νεοσυλλέκτων Οπλιτών της 2018 ΣΤ ΕΣΣΟ, που πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «Υπλγου (ΠΖ) Μιχαήλ Μακρή». Μετά το τέλος της τελετής ορκωμοσίας, στην οποία παρέστη και ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος, ο Δήμαρχος, ευχήθηκε στους νέους οπλίτες υγεία, καλή και εποικοδομητική θητεία και συνεχάρη τους γονείς που πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για τα παιδιά τους.»


Photoshooting / Stratis Makrodoulis