19.000+ LIKE για το LesvosPost.com…..19.000 Ευχαριστούμε…!!!!!

Η ανταπόκριση των αναγνωστών μας συνεχώς ανεβαίνει με γοργούς ρυθμούς. 

Η Official σελίδα του LesvosPost.com στο facebook ξεπέρασε τα 19.000 likes!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας!

Η σελίδα μας LesvosPost.com official στο facebook είναι η δεύτερη ειδησεογραφική σελίδα της Λέσβου με τα περισσότερα like…..


Να σημειώσουμε ότι στις 10 Οκτωβρίου είχαμε φτάσει τα 18.000+ like έτσι μέσα σε 2 μήνες περίπου προστέθηκαν ακόμα 1000+ μέλη στην μεγάλη προσπάθεια μας…

Αυτό δείχνει ότι το lesvospost.com αυξάνει την επισκεψημοτητα του κάθε μήνα βήμα βήμα αθόρυβα και αποτελεσματικά..

Φέτος ήταν μια χρονιά ορόσημο για μας…..

Καθώς το «LesvosPost» άλλαξε σχεδιασμό, σε τεχνολογικά άρτια έκδοση για κινητά και τάμπλετ, σε καλαίσθητη μορφή και πιο λειτουργική εφαρμογή.


Μετά από μια μακρά και επιτυχημένη πορεία 6 ετών το LesvosPost μπήκε σε ρυθμούς ανανέωσης και αναβάθμισης ακολουθώντας πάντα τους ρυθμούς της τεχνολογίας με στόχο να γίνει πιο λειτουργικό και εύχρηστο με βασικές αλλαγές τόσο σε τεχνική υποστήριξη αλλά κυρίως στην εμφάνιση.

Η νέα μορφή της σελίδας μας – στην ίδια γνωστή διεύθυνση LesvosPost.com η LesvosPost.gr– θα είναι εμπλουτισμένη με νέες ενότητες, με ακόμη περισσότερη ειδησεογραφία και πιο πλούσια αρθρογραφία.

Νέοι συντάκτες και αρθρογράφοι κάνουν είδη ντεμπούτο στο νέο και ανανεωμένο LesvosPost.

Ειδήσεις, άρθρα γνώμης, βίντεο από τα σημαντικότερα γεγονότα και εκδηλώσεις του νησιού και πολλές ακόμη νέες στήλες θα έρθουν να προστεθούν στο ανανεωμένο LesvosPost.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε γίνει μια παρέα κι ας μην γνωριζόμαστε προσωπικά.

Ο δημοσιογραφικός όμιλος LesvosPost Media Group μετά από 6 χρόνια προσπάθειας, κατάφερε να κρατήσει κοντά της τον αναγνώστη μέσα από ρεπορτάζ, άρθρα , σοβαρές τοποθετήσεις σεβόμενη πάντα τους βασικούς κανόνες. Ο κυριότερος όμως για εμάς είναι ότι ασκούμε λειτούργημα, σεβόμαστε τον αναγνώστη μας και πάνω από όλα την δουλειά μας.

Μέσα από τα σχόλιά σας και τις παρατηρήσεις σας, δεν είναι λίγες οι φορές που δίνετε τις δικές σας πληροφορίες και συμπληρώνετε τις δικές μας αναρτήσεις.

Μέσα σε 6 χρόνια καταφέραμε να κάνουμε το κοινό να μας αγαπήσει. Να είστε σίγουροι ότι αυτό μας γεμίζει με πολύ δύναμη να συνεχίσουμε κάτι που ξεκίνησε δειλά δειλά αλλά πάντα σταθερά.

Γι 'αυτό χρησιμοποιούμε πληθυντικό αριθμό, γιατί πραγματικά νιώθουμε ότι το LesvosPost ανήκει και σε εσάς.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως απαίτηση των αναγνωστών μας είναι η ζωντανή ενημέρωση και αυτό προσπαθούμε καθημερινά, θυσιάζοντας ώρες ατελείωτες για να μπορέσουμε να σας δώσουμε αυτή την εικόνα που καταλήγει στις οθόνες των υπολογιστών σας, των τάμπλετ και των κινητών τηλεφώνων. Αντλούμε δύναμη από όλους εσάς και συνεχίζουμε χάρη στην αποδοχή σας.

Μας ρωτάτε: «Θα συνεχίσει στο ίδιο υψηλό επίπεδο το LesvosPost.com;», η απάντηση μας είναι ότι θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι…

Κάθε σας επίσκεψη στο www.LesvosPost.com μας δίνει τεράστια χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε με πιο χρήσιμες και χρηστικές πληροφορίες. 

Σας ευχαριστούμε από καρδιά για την αποδοχή και την αγάπη σας.

Σας ευχαριστούμε για την παρέα σας, σας ευχαριστούμε που μας διαδίδεται κοινοποιώντας τις αναρτήσεις μας. Μείνετε κοντά μας και κοινοποιείτε τα κείμενά μας. Υπάρχουμε γιατί εσείς μας διαβάζετε.

Like σε όλους εσάς, που παραμένετε κοντά μας και ενημερώνεστε καθημερινά!


Κάντε like στην σελίδα μας για να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο με συνεχής ανανέωση για ότι συμβαίνει στην Λέσβο αλλά και σε όλη την Ελλάδα…… LesvosPost.com TO NO1 ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ…. Κάντε LIKE ΕΔΩ