Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις- Θα παραλύσει όλη η Μυτιλήνη για την άφιξη του ΠτΔ και υπουργών- Δείτε αναλυτικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης ανακοινώνεται προς τους οδηγούς Ι.Χ. επιβατηγών οχημάτων, Δ.Χ και Ι.Χ φορτηγών και επαγγελματικών οχημάτων καθώς και προς τους οδηγούς των δικύκλων ότι, την ΠΕΜΠΤΗ 08-11-2018 στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την επέτειο απελευθέρωσης Ν. Λέσβου με την παρουσία του Κου Προέδρου της Δημοκρατίας θα διεξαχθούν σταδιακά από ώρα 08:00 διακοπές κυκλοφορίας κατά μήκος της παραλιακής οδού Π. Κουντουριώτη. Συγκεκριμένα από ώρα 08:00 έως 08:30 περίπου θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας από το ύψος πλατείας Κωνσταντινουπόλεως μέχρι το ύψος πύλης Β επιβατηγού λιμένα, έμπροσθεν Τελωνείου. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μόνον προς πλατεία Κωνσταντινουπόλεως και προς Επάνω Σκάλα μέσω της οδού 8ης Νοεμβρίου.      

Επίσης από ώρα 10:15 μέχρι πέρας της παρελάσεως θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας κατά μήκος της  παραλιακής οδού Π. Κουντουριώτη. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από το ύψος της πλατείας Κωνσταντινουπόλεως μόνο προς την πλατεία Κυπρίων Πατριωτών ενώ από το ύψος του επιβατηγού λιμένα μόνο προς την Επάνω Σκάλα μέσω της οδού 8ης Νοεμβρίου.  

Μαθητές, γονείς και μέλη τμημάτων που πρόκειται να συμμετάσχουν στην παρέλαση παρακαλούνται για την έγκαιρη προσέλευση τους. Δεν θα επιτρέπεται η προσέγγιση σε κανένα όχημα σύμφωνα με τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις.

Επιβάτες καθώς και οδηγοί επιβατηγών και φορτηγών οχημάτων που θα αποβιβαστούν από το Ε/Γ-Ο/Γ ΄΄ Ν. ΣΑΜΟΣ ΄΄ που είναι προγραμματισμένο να καταπλεύσει στον επιβατηγό λιμένα Μυτιλήνης την Πέμπτη 08-11-2018 και ώρα 08:00 θα διοχετευθούν προς Επάνω Σκάλα μέσω της οδού 8ης Νοεμβρίου.

Παρακαλούμε όπως διευκολύνετε τους Τροχονόμους και τα στελέχη της Υπηρεσίας μας που θα επιτηρούν και θα ρυθμίζουν τη κυκλοφορία των οχημάτων, δείχνοντας κατανόηση και συνεργασία σε τυχόν προβλήματα και καθυστερήσεις που θα προκύψουν  δεδομένου ότι σκοπός μας είναι να αποφύγουμε την πέραν του αναγκαίου ταλαιπωρία οδηγών και πεζών.   
                                                                            

ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ