39.314 τεμάχια προϊόντων σε δικαιούχους του ΚΕΑ από τον Δήμο Λέσβου


Μοιράζουν ρύζι, φακές, φασόλια, δημητριακά, καφές, φρυγανιές και τοματοπολτό.


Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου, γίνονται γνωστά τα παρακάτω:

Συνεχίζοντας την υλοποίηση διανομών δωρεάν προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ, του οποίου ως Δήμος είμαστε δικαιούχος φορέας, ενημερώνουμε τους ωφελούμενους ΚΕΑ- Δικαιούχους του ΤΕΒΑ οι οποίοι έχουν ενεργές αιτήσεις- δηλαδή εισέπραξαν το ΚΕΑ κατά τον προηγούμενο μήνα-, ότι θα πραγματοποιήσουμε δωρεάν διανομή προϊόντων σε όλη την Λέσβο.
Οι συνολικοί δικαιούχοι- ωφελούμενοι της διανομής αυτής είναι 6161 δημότες μας (2789 οικογένειες) σε όλη τη Λέσβο.  

Στις  Δημοτικές Ενότητες (πλην Μυτιλήνης- Θερμής) οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν κατά τόπους   από τους εργαζόμενους  μας στο Βοήθεια στο Σπίτι για την ημέρα, τον τόπο  και την ώρα της διανομής.

Η  διανομή για την Δημοτικές Ενότητες Μυτιλήνης και Θερμής θα πραγματοποιηθεί :
Από την Δευτέρα   19 έως και την Τετάρτη  21 Νοεμβρίου 2018 στις αποθήκες μας στην ΕΨΥΠΑΛ -ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ  από ώρες  8.30 έως 12.30 .

Θα διανεμηθούν συνολικά  σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες  39.314 τεμάχια   προϊόντων . Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι: ρύζι, φακές, φασόλια, δημητριακά, καφές, φρυγανιές και τοματοπολτός.

Οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ- ΤΕΒΑ που επιθυμούν να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  να έχουν μαζί τους αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ- ΤΕΒΑ καθώς επίσης και την ταυτότητα τους.

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος
Αναστασία Αντωνέλλη