Και εγένετο… Νέα δημοτική κίνηση για την Δ.Κ Μυτιλήνης ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2019-Ποιος είναι ο επικεφαλής (PIC)

Μια νέα ανεξάρτητη κίνηση «γεννιέται» στον Δήμο Λέσβου ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2019.


«Δημιουργοί» της ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου, καθηγητής Αλέξανδρος Κουτσαντώνης,.

Όπως είπε ο ίδιος στη εκδήλωση που παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μυτιλήνης, η νέα κίνηση απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους ενεργούς πολίτες που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν στα κοινά, ανεξαρτήτως του χώρου από τον οποίο προέρχονται, χωρίς αποκλεισμούς και προσωπικές στρατηγικές.



Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος έχει πραγματοποιήσει προκαταρκτικές συναντήσεις – επαφές με νυν και πρώην δημοτικούς συμβούλους, καθώς και με επικεφαλής παρατάξεων, οι οποίοι -όπως πληροφορηθήκαμε- «βλέπουν με θετικό μάτι» τη νέα πρωτοβουλία.


Αξίζει να σημειώσουμε όμως ότι η νέα δημοτική κίνηση θα κατέβει στις εκλογές για την Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης και όχι για τον Δήμο Λέσβου η Μυτιλήνης αν σπάσει.

Να τονίσουμε ότι με τον Κλεισθένη έχουν αλλάξει πολλά όσον αφορά τους υποψήφιους για τις τοπικές κοινότητες, όπου μπορεί ο κάθε ένας με δικό του συνδυασμό να κατέβει υποψήφιος στις τοπικές κοινότητες χωρίς να έχει από πίσω του κάποιο δημοτικό συνδυασμό.

Ο κος Α. Κουτσαντωνης μάλιστα ανακοίνωσε την νέα δημοτική κίνηση και μέσω του λογαριασμού του στο Facebook με πλήθος θετικών σχολίων από πολλούς Λέσβιους και μη.