Από 07:00 το πρωί οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Μυτιλήνη για την 8η Νοεμβρίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην πόλη της Μυτιλήνης


Ανακοινώνεται ότι, αύριο (8 Νοεμβρίου 2018), στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων και της καθιερωμένης παρέλασης, που πρόκειται να λάβουν χώρα στη Μυτιλήνη, για τον εορτασμό της επετείου απελευθέρωσης της νήσου Λέσβου, θα πραγματοποιηθούν στο οδικό δίκτυο της πόλης οι -κατά περίπτωση- απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ειδικότερα:

Κατά το χρονικό διάστημα από την 07.00 ώρα έως την 12.00 ώρα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ερμού, από τη συμβολή της με την οδό Ν. Έλλης έως και τη συμβολή της με την οδό Βουρνάζων.

Κατόπιν τούτου:

Τα οχήματα που θα κινούνται στην επαρχιακή οδό Μυτιλήνης – Θερμής, με κατεύθυνση προς την οδό Ν. Έλλης, θα πραγματοποιούν υποχρεωτική πορεία προς τη Βόρεια Παράκαμψη της πόλης (Δ.Ε.Η.). 

Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Ν. Έλλης, με κατεύθυνση προς την οδό Μ. Ασίας, θα πραγματοποιούν υποχρεωτική πορεία προς την οδό Κρήνης.

Κατά το χρονικό διάστημα από την 11.00 ώρα έως την 15.00 ώρα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί αντιστροφή της κατεύθυνσης κυκλοφορίας α) στην οδό Ελ. Βενιζέλου, στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Κωνσταντινουπόλεως έως και τη συμβολή της με την οδό Ξεν. Καραπαναγιώτη και β) στην οδό Σμύρνης, στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Καβέτσου έως και τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.

Κατόπιν αυτών:

Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Ελ. Βενιζέλου, με κατεύθυνση προς τις οδούς Οδ. Ελύτη και Π. Κουντουριώτου, θα πραγματοποιούν υποχρεωτική πορεία προς την οδό Β. Καραπαναγιώτη.

Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Οδ. Ελύτη, δε θα επιτρέπεται να εισέρχονται στις οδούς Ναυμ. Παπανικολή, Αχ. Κοντάρα και Πανσελήνου.

Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Καβέτσου, δε θα επιτρέπεται να εισέρχονται στην οδό Σμύρνης.

Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Ξεν. Καραπαναγιώτη, θα πραγματοποιούν υποχρεωτική δεξιά πορεία προς την οδό Ελ. Βενιζέλου.

Λόγω των προαναφερόμενων προσωρινών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται -κατά περίπτωση- από παρακαμπτήριες οδούς.

Το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης θα προβεί, σε συνεργασία με τις αρμόδιες λιμενικές Αρχές, σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις εν λόγω περιοχές.


Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για τη διευκόλυνσή τους καθώς και για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των τροχονόμων.