Στην Μυτιλήνη την Πέμπτη ο Αν. Υπ. Ναυτιλίας Ν. Σαντορινιος- Εκδήλωση για την εφαρμογή του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου

Εκδήλωση στη Μυτιλήνη με θέμα την Εφαρμογή του Μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου, παρόντος του Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Νεκτάριου Σαντορινιού

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Επιμελητήριο Λέσβου  προσκαλούν τους φορείς, τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του νησιού, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:30,  στην αίθουσα συνεδριάσεων του 1ου ορόφου του Επιμελητηρίου Λέσβου «Ιωάννης Παυλακέλλης»,  σε ανοιχτή εκδήλωση με Θέμα:  

«Η  Εφαρμογή του Μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου»

παρόντος του  Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Νεκτάριου Σαντορινιού.  

Στην εκδήλωση θα παρέμβει εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής η οποία έχει αναλάβει την υλοποίηση του μέτρου, ενώ τεχνικές λεπτομέρειες για την χρήση του μέτρου από τις επιχειρήσεις, θα παρουσιαστούν από στελέχη του Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας (Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε.) από τους οποίους θα απαντηθούν και ερωτήσεις τεχνικής φύσεως.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Νεκτάριος Σαντορινιός θα μιλήσει για την αναπτυξιακή συνεισφορά του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου στα νησιά μας, καθώς και για στις προωθούμενες αλλαγές που πρόκειται να επέλθουν στις τιμές των καυσίμων, μέσω της επέκτασης του μέτρου στον τομέα αυτό.