Με στόχο την νίκη και την παραμονή στην κορυφή της Γ΄ Εθνικής ο Αιολικός την Κυριακή σε γεμάτο Ταρλα με Αγ. Ιερόθεο

Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά το σπουδαίο διπλό στην Κόρινθο και το καλό γενικότερα ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά και τον κόσμο στο πλευρό του, ο Αιολικός θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 16.00 στο Στάδιο Μυτιλήνης τον Αγ. Ιερόθεο, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.


Ένα παιχνίδι άκρως σημαντικό από κάθε άποψη, καθώς με νίκη η ομάδα του Απόστολου Στύλου θα παραμείνει στην κορυφή και θα πάει με άλλον αέρα στα τρία δύσκολα που ακολουθούν με Ηλυσιακό, Αιγάλεω και Θύελλα Καμαρίου.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, άπαντες είναι στην διάθεση του προπονητή  και φυσικά το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό. Το παιχνίδι βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς ο Αγ. Ιερόθεος έχει ξεκινήσει επίσης πολύ καλά την σεζόν, έχει δυο νίκες, εντός έδρας, και μόλις μια ήττα στους Αγ. Αναργύρους και είναι μια πολύ καλή ομάδα που χρειάζεται προσοχή, ειδικά αν ο Αιολικός θεωρήσει πως θα πάρει εύκολα τους βαθμούς. Η διοίκηση κάνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών, αν και την ίδια ώρα έχει παιχνίδια της Α’ Κατηγορίας και το ντέρμπι στα Λουτρά ανάμεσα στον Αετό και τον Διαγόρα.

Οι τιμές των εισιτηρίων, για όσους τα προμηθευτούν έγκαιρα μέχρι το πρωί της Κυριακής, από τα σημεία προπώλησης είναι: 8 ευρώ για όλες τις θύρες, εκτός από την κεντρική. Τα σημεία προπώλησης είναι:

Γραφεία Αιολικού – Κουντουριώτου 83 – τηλ.: 2251054344-ώρες 10:00-14:00
-ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ-ΤΑΚΗ ΤΥΡΟΠΩΛΗ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ
-ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΡΜΟΥ 167-ΜΥΤΙΛΗΝΗ
-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΔΩΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ RIDE MONKEY GARAGE, Αεροπόρου Γιανναρέλλη 12.

Την ημέρα του αγώνα, στα εκδοτήρια, οι τιμές θα είναι: 5 ευρώ για ΦΟΙΤΗΤΕΣ και ΑΝΕΡΓΟΥΣ (με επίδειξη φοιτητικού πάσου και ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ σε ισχύ), 10 ευρώ για όλες τις θύρες εκτός της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ, 12 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα. Η είσοδος όλων των Φιλάθλων-Δημοσιογράφων- κατόχων Καρτών Διαρκείας και  προσκλήσεων, θα γίνει από την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ του γηπέδου.

Γ’ Εθνική

Κυριακή 21 Οκτωβρίου

Ηλυσιακός – Χαλκίδα
Αιγάλεω – Πανθηραϊκός
Αιολικός – Αγ. Ιερόθεος
Απόλλων Ερέτριας – Χαραυγιακός
Θύελλα – Αγ. Ανάργυροι (12.00)
Καλλιθέα – Κόρινθος


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ/ Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ