Τσιμεντοστρώσεις σε περιοχές με χωμάτινους δρόμους στην Μυτιλήνη- Ολοκληρώθηκαν διάφορες εργασίες στην πόλη από την Αντιδημαρχία Αυτεπιστασίας


από τον Δήμο Λέσβου και την Αντιδημαρχία Αυτεπιστασίας & Καθημερινότητας του Πολίτη


Ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Λέσβου και την Αντιδημαρχία Αυτεπιστασίας & Καθημερινότητας του Πολίτη, με την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Γιάννη Αμπουλού, η διαμόρφωση και στη συνέχεια η τσιμεντόστρωση χώρου όπου υπήρχε χώμα στην οδό Θεοφίλου Χατζημιχαήλ, στην Καλλιθέα.

Με την παρέμβαση αυτή διευκολύνεται η διέλευση πεζών από το σημείο αυτό και ικανοποιείται σχετικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής, καθώς και η προσβασιμότητα στην είσοδο του παρακείμενου σχολικού συγκροτήματος του 15ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης.

Επίσης, στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα στις οδούς Μητροπολίτου Ιακώβου και Μουσών, ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Λέσβου η τσιμεντόστρωση τμημάτων πεζοδρομίου που παρουσίαζαν φθορές.

 Τέλος, στην περιοχή Βαρειάς πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης πλακόστρωτων, ενώ κατά μήκος του δρόμου από Βαρειά προς Ακρωτήρι, έγιναν εργασίες επισκευής και βαφής υφιστάμενων και τοποθέτηση νέων προστατευτικών κιγκλιδωμάτων, με στόχο την ασφαλέστερη διέλευση, καθώς και καθαρισμός ανοιχτών αγωγών ομβρίων υδάτων από φερτές ύλες και κοπή χόρτων.