Σοβαρά επεισόδια με μεταλλικούς ράβδους και ζημίες σε οικίσκους μεταξύ μεταναστών.. σε δομή παραμονής μεταναστών στην Μορια

Έκνομες ενέργειες σε δομή παραμονής αλλοδαπών στη Λέσβο – Σύλληψη δύο (2) ατόμων για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθησαν, την Τετάρτη (25-09-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 23 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα, της πρόκλησης διακεκριμένης φθοράς, της απόπειρας πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με έτερους αλλοδαπούς και συμμετείχαν ενεργά σε έκνομες ενέργειες, που έλαβαν χώρα χθες σε δομή παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή και προκάλεσαν φθορές σε οικίσκους της εν λόγω δομής.Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε επίσης ότι, οι δράστες είχαν στην κατοχή τους μεταλλικές ράβδους.

Επιπρόσθετα, όπως καταγγέλθηκε στις Αστυνομικές Αρχές, κατά τη διάρκεια του προαναφερόμενου περιστατικού, άτομα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, μπήκαν σε οικίσκους, όπου διέμεναν αλλοδαποί στην ανωτέρω δομή και αφαίρεσαν πέντε (5) κινητά τηλέφωνα, ρολόι χειρός και το χρηματικό ποσό των -890- ευρώ.  

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

***ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ