3 χρόνια μετά, ίδια ημερομηνία, η δική του βραδιά | Αφιέρωμα «Παντελής Παντελιδης» στο OXY CLUB με τον Alex Gounaridis | 5 Αυγούστου ΄18 (VIDS, PICS)

3 χρόνια συμπληρώνονται στις 18 Φεβρουαρίου 2019 από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη.


Η αφίσα γνώριμη.

Πριν από τρία χρόνια, την Τετάρτη 05 Αυγούστου 2015, η μεγαλύτερη συναυλία στην Λέσβο ήταν γεγονός. Φέτος, 3 χρόνια μετά, την ίδια ημερομηνία, η βραδιά είναι πάλι δική του!

“ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ”

2 Χρόνια χωρίς τον Παντελή.

Κάντε την κράτηση σας τώρα στο 6981825459 ή με μήνυμα στην σελίδα του #OXY,




Η Μεγάλη συναυλία στο OXY

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε πραγματοποιήσει μια μοναδική συναυλία στην Λέσβο

Την Τετάρτη 05 Αυγούστου 2015 ο εντυπωσιακός χώρος του OXY CLUB, διαμορφώθηκε ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά για να φιλοξενήσει το απόλυτο καλοκαιρινό event….… Μαζί με τον Παντελή Παντελίδη τραγούδησαν και οι Θοδωρής Φερρης, Στέλλα Καλαντζή και Έλενα Δομαζου…

Ήταν ο λαικός τραγουδιστής που τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια πριν τον θάνατο του σάρωνε στην κυριολεξία και είχε τεράστιο ρεύμα στην νεολαία και όχι μόνο.

Ο λόγος για τον Παντελή Παντελίδη που κατάφερε να σιγοτραγουδούν σχεδόν όλοι τις επιτυχίες του «Γίνεται», «Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Όνειρο ζω», «Είχα κάποτε μία αγάπη», κ.α.

Πραγματικός πανικός έγινε το βράδυ της Τετάρτης 05-08-15 προς Πέμπτη 06-08 στο OXY CLUB.

Λίγο πριν τις 2:30 μ.μ με εκατοντάδες γαρύφαλλα υποδέχτηκαν τον Παντελή Παντελίδη οι θαυμαστές του στην σκηνή του OXY CLUB στην Πέτρα Λέσβου. Κάτω από το φως της Αυγουστιάτικου πανσελήνου, ο τραγουδιστής ερμήνευσε όλες τις επιτυχίες του και το κοινό τον αποθέωσε.

Ο Παντελής Παντελίδης έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στο live του στη σκηνή του OXY CLUB, ενώ την ώρα που τραγουδούσε μερικοί από τους θαμώνες κυριολεκτικά ανέβασαν το μαγαζί στην πίστα για χάρη του, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες αλλά και στο βίντεο που κατέγραψε το lesvospost.com.

Το OXY CLUB κατακλύστηκε από περίπου 3000 χιλιάδες άτομα τα οποία έσπευσαν να παρακολουθήσουν τον Παντελή Παντελίδη on stage για πρώτη φορά στην Λέσβο.

Το κλίμα ήταν πολύ όμορφο και συγκινητικό ειδικά την στιγμή που σε κάποια τραγούδια έσβηναν τα φώτα και το κοινό άναψε κινητά και αναπτήρες.  ,

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί κάτοικοι ταξίδεψαν από την άλλη άκρη της Λέσβου για να ακούσουν live τον Παντελίδη, ενώ στην Λέσβο ήρθε κόσμος για χάρη και από το γειτονικό νησί την Χίο.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον ακούραστο καλλιτέχνη να κρατάει αμείωτο το κέφι.

Ο Π. Παντελιδης έφτασε στην Λέσβο χωρίς μπράβους και φανφάρες, χωρίς ιδιωτικά αυτοκίνητα, λιμουζίνες κτλ… 

Ο Παντελιδης τραγούδησε με την ψυχή του σε μια πραγματική λαϊκή live συναυλία έως τις 8:00 το πρωί, μάλιστα φωτογραφήθηκε παρόλο κουρασμένος με πολλούς από τους θαυμαστές του οι οποίοι και τον είχαν αποθεώσει..

Το LesvosPost.com όπου ήταν χορηγός επικοινωνίας σε αυτό το event βρέθηκε στο μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού στην Λέσβο και κατέγραψε από κοντά τις κινήσεις τραγουδιστή και της αποστολής του....αλλά και τον εκστασιασμένο κόσμο που τραγουδούσε τις επιτυχίες του τραγουδιστή..

Δείτε τα πλανά από την τότε εμφάνιση του Π. Παντελιδη στο OXY CLUB



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Περισσότερες φωτογραφίες από τότε (More photos)