Η μεγάλη στιγμή του καλοκαιριού: «ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ FULL LIVE» @OXY #WED 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ‘15 (Πέτρα Λέσβου)

Και ναι λοιπόν να που ΓΙΝΕΤΕ!!!!!!!!!

Το μεγαλύτερο live του Καλοκαιριού - στο μεγαλύτερο CLUB της Λέσβου…- είναι γεγονός.... στo OXY CLUB στην Πέτρα Λέσβου

To OXY CLUB υποδέχεται την Τετάρτη 05 Αυγούστου 2015, τον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη για μια ζωντανή εμφάνιση στη σκηνή του OXY για πρώτη φορά.. και φυσικά για πρώτη φορά στην Λέσβο….

Όλο το επιτελείο του Παντελή θα βρεθεί στην Πέτρα σε έναν υπέροχο χώρο και θα γίνει μια βραδιά με εκπλήξεις πολλές μιας και είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί εκεί ο Παντελής Παντελίδης.

Την Τετάρτη 05 Αυγούστου 2015 ο εντυπωσιακός χώρος του OXY CLUB, θα διαμορφωθεί ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά για να φιλοξενήσει το απόλυτο καλοκαιρινό event….…

Μαζί με τον Παντελή Παντελίδη οι Θοδωρής Φερρης, Στέλλα Καλαντζή και η Έλενα Δομαζου…

Βιογραφία Παντελή Παντελίδη

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 στη Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία.  Απο το 2012 που πρωτοεμφανιστηκε έχει προκαλέσει αίσθηση με την φωνή και τα τραγούδια του. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά, ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονται ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων.Ο Παντελής Παντελίδης βραβεύτηκε στην 10η απονομή των μουσικών βραβείων MAD το 2013 για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη. Ο ίδιος βρέθηκε να ερμηνεύει τον τραγούδι του «Δεν ταιριάζετε σου λέω» μαζί με τον Stan και την Ελένη Φουρέιρα.

 Έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές και όλοι μιλούν για ένα σπάνιο ταλέντο. Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω».

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν έχει σπουδάσει ποτέ ούτε μουσική , ούτε τραγούδι. Είναι αυτοδίδακτος και τα τραγούδια του τα γράφει ο ίδιος.

Αποτελεί λοιπον ένα φαινόμενο και θεωρείται ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους νέους καλλιτέχνες. 


Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

«ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ LIVE» summer 2015 στο OXY CLUB

Τετάρτη 05 Αυγούστου 2015 και ΩΡΑ άνοιγμα εισόδου: 22:00

ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 20€ + ένα ποτό

Σημεία Προπώλησης:

IGFA CAR RENTAL (Προκυμαία Μυτιλήνης)

ΚΤΕΛ Υπεραστικά (Αγ Ειρήνης Μυτιλήνη)

Η.Χ.Ω Α.Ε (Παγανη Μυτιλήνης)

DALLIS CLUB DE BEAUTE (Μολυβος Λέσβου)

ΜΑ MAISON (Καλλονή Λέσβου)

Warm up :

ANTONY PLKiriakos D (Resident DJs of OXY Club)

ΗΜΕΡΑ: Τετάρτη 05 Αυγούστου 2015

ΩΡΑ: 22:00…..

More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948- 697-3816233


Official facebook OXY: OXY



Σας περιμένουμε και φέτος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!



Ένας χώρος πλήρως διαμορφωμένος , ανακατασκευασμένος , που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα αγγίζει τα επίπεδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι ικανός να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το OXY CLUB και η ομάδα του με πρωτότυπα θεαματικά events , υπεροχές παρουσίες, επαγγελματίες χορευτές - χορεύτριες, με τους καλύτερους DJ’s στα decks που θα σας ξεσηκώσουν με ρυθμούς Mainstream , Deep House , Hip hop, ελληνικούς, ξένους, αλλά και με live εμφανίσεις επώνυμων καλλιτεχνών σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.

Το άψογο service θα είναι πάντα στην διάθεσή σας, καθώς επίσης και τα άνετα prive.

Το OXY CLUB θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας προσιτής πολυτέλειας την οποία όλοι επιθυμούμε και αναζητούμε να απολαύσουμε. Σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση. 





Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos