H νέα καλοκαιρινή καμπάνια της Ελλάδας που υποστηρίζει ο ΣΕΤΕ (BINTEO)

Happening Now: #GreekSummer -Πάρε μέρος στην καμπάνια και προώθησε τη σε όλο τον κόσμο

Η νέα καλοκαιρινή καμπάνια της Ελλάδας αποτελεί πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού με την υποστήριξη του ΣΕΤΕ και στοχεύει στην αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για διακοπές στην Ελλάδα, υπενθυμίζοντας ότι το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι «συμβαίνει τώρα». Παράλληλα, αποσκοπεί στην ενίσχυση των κρατήσεων τελευταίας στιγμής και απευθύνεται σε κυρίες αγορές εισερχόμενου τουρισμού, όπως Μ. Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Σκανδιναβικές χώρες καθώς και την ελληνική αγορά.

Μέσα από  εικόνες που αποτυπώνουν ξεχωριστές καλοκαιρινές στιγμές στην Ελλάδα, η νέα καμπάνια Happening Now: #GreekSummer υπόσχεται ότι οι διακοπές στην Ελλάδα πραγματοποιούν το όνειρο κάθε επισκέπτη. ΤοHappening Now είναι αυτό που συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα, είναι η στιγμή και η εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις. Είναι η στιγμή που αξίζει κανείς να ζήσει τώρα.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλους τους ανθρώπους του ελληνικού τουρισμού, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, να συμβάλουν στη διάδοση του μηνύματος ότι το ελληνικό καλοκαίρι είναι εδώ και είναι θαυμάσιο όπως πάντα, χρησιμοποιώντας το hashtag #GreekSummer και να ανεβάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις υπέροχες εικόνες της Ελλάδας.

Στο link μπορείτε να βρείτε μια επιλογή από εικαστικά της καμπάνιας.

Με την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου πλάνου ψηφιακής επικοινωνίας το οποίο περιλαμβάνει εφαρμογές social media, digital advertising σε μεγάλα μέσα του εξωτερικού, διαφημιστική ταινία και την ειδική ιστοσελίδα
www.mygreeksummer.com, η καμπάνια προσκαλεί τους Έλληνες, τους επισκέπτες, αλλά και τους φίλους της Ελλάδας σε όλον τον κόσμο, να διαδώσουν μέσα από τα προσωπικά τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης το hashtag #GreekSummer και να μοιραστούν τις στιγμές και τις εμπειρίες τους από το ελληνικό καλοκαίρι.