Νεκρός άνδρας στην θάλασσα στην περιοχή Αγίου Νικολάου στην Επάνω Σκάλα

Σορός άγνωστου άνδρα εντοπίστηκε χτες, γύρω στις 8 το βράδυ, στην εκβολή μικρού χειμάρρου, στην περιοχή Αγίου Νικολάου στην Επάνω Σκάλα

Σορός άγνωστου άνδρα εντοπίστηκε χτες, γύρω στις 8 το βράδυ, στην εκβολή μικρού χειμάρρου, στην περιοχή Αγίου Νικολάου στην Επάνω Σκάλα, πριν το Καλαμάρι. Το πτώμα εντόπισαν νεαρά άτομα που βρίσκονταν στο πεζόδρομο και είχαν πάει για ψάρεμα. Ένα από τ’ αγόρια κατέβηκε στα βράχια για να ξεμπλέξει το αγκίστρι και τότε εντόπισε τη σορό μέσα στο φρεάτιο, η οποία δεν ήταν ορατή από τον δρόμο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, για τη μεταφορά της σορού στο νεκροτομείο.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος του άτυχου άνδρα πρέπει να προήλθε πριν από αρκετές ημέρες, ενώ ιατροδικαστής που θα εξετάσει το πτώμα θα αποφανθεί αν πρόκειται για ατύχημα ή για δολοφονική ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην περιοχή, που βρίσκεται στην είσοδο της Μυτιλήνης, ψαρεύουν καθημερινά δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες.

Πηγη ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ

Το δελτίο τύπου του λιμενικού:

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, για τον εντοπισμό σορού άνδρα σε σήψη, στη θαλάσσια περιοχή «ΕΠΑΝΩ ΣΚΑΛΑΣ» Μυτιλήνης Λέσβου.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. 


Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης .