Τι άλλο θα ακούσουμε; : 21χρονος λίγο πριν συλληφθει σε περιοχή της Μυτιλήνης κατάπιε 5 νάιλον συσκευασίες με ναρκωτικές ουσίες

Σύλληψη ενός ατόμου στη Μυτιλήνη, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, την Παρασκευή (03-08-2018) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 21 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ο 21χρονος εντοπίστηκε στην παραπάνω περιοχή και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε προβεί στην απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών με τη μέθοδο της κατάποσης.

Ακολούθως, ο προαναφερόμενος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε καταπιεί πέντε (5) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και οπίου.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, ο 21χρονος είχε προμηθευτεί τις παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από περιοχή της Αττικής και τις προόριζε για διάθεση σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.