Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης της οδού Βατούσα – Ρέμα - Χίδηρα και της οδού προς Πτερούντα Λέσβου (pics)


πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου  «Συντήρηση Οδών Βορειοδυτικής Λέσβου» συνολικού προϋπολογισμού 535.000 ευρώ


Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου συνοδευομένη από  τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Βιομηχανίας κ. Θεόδωρο Βαλσαμίδη, πραγματοποίησε επίσκεψη στις εργασίες συντήρησης της οδού Βατούσα – Ρέμα - Χίδηρα και της οδού προς Πτερούντα που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου  «Συντήρηση Οδών Βορειοδυτικής Λέσβου» συνολικού προϋπολογισμού 535.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο του έργου έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες για τον καθαρισμό των τεχνικών έργων, των τάφρων και της βλάστησης της οδού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την περίοδο οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού, η οποία βρίσκεται σε κακή κατάσταση δεδομένου ότι δεν είχε συντηρηθεί ποτέ μέχρι σήμερα από την κατασκευή της.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (ΣΑΕΠ 088) και εκτελείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Επίσης, η κα. Καλογήρου επισκέφθηκε τα χωριά Βατούσα, Χίδηρα, Ρέμα και Πτερούντα, και συναντήθηκε με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Βατούσας κ. Άβελ Σπανέλλη, Πτερούντας κ. Κώστα Χασάπη και Χιδήρων κ. Δημήτριο Λιαδέλλη και κατοίκους της περιοχής και συζήτησε θέματα που τους απασχολούν.