Στην 83η Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης οι επιχειρήσεις της Λέσβου- Δηλώστε συμμέτοχη μέχρι τη Πέμπτη 27 Ιουλίου


συμμετοχή επιχειρήσεων στην 83η ΔΕΘ


Το Επιμελητήριο Λέσβου, έχοντας πάντα ως βασική του προτεραιότητα την προβολή των τοπικών προϊόντων καθώς και την στήριξη των επιχειρηματιών της Λέσβου και της Λήμνου, προχωρά δυναμικά στην υλοποίηση των προγραμματισμένων δράσεων του για το 2018. Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώνουμε τις επιχειρήσεις μέλη μας, ότι αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) με την ΔΕΘ Α.Ε., το Επιμελητήριο Λέσβου διοργανώνει συμμετοχή με συνολικό περίπτερο 30 τ.μ. στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), 09 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, η Κ.Ε.Ε.Ε., σχεδιάζει να διοργανώσει, Ημέρα αφιερωμένη στα Επιμελητήρια, με εκδηλώσεις και γεγονότα σχετικά με το ρόλο και το έργο τους, καθώς και Ημέρα Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.

Σημειώνεται ότι η 83η ΔΕΘ, στην οποία θα συμμετέχουν ως τιμώμενη χώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μέλη να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στην 83η ΔΕΘ, το αργότερο μέχρι τη Πέμπτη 27 Ιουλίου 2018.

Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής, Επιμελητήριο Λέσβου, τηλ: 22510-29727, (εσωτ.:6), κα. Αγγέλα Χατζηγιαννάκη.