Στην νέα διαδικτυακή καμπάνια της Βlue Star Ferries «Σερβίρουμε Αιγαίο» τα προϊόντα και οι γεύσεις της Λέσβου

Στην καμπάνια “Σερβίρουμε Αιγαίο” κάθε νησί παρουσιάζεται με την ιστορία του, τη γεωγραφία του, την κουζίνα του, τα προϊόντα του, τα χαρακτηριστικά του εδέσματα και άλλα πολλά!

Η Blue Star Ferries με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνει για την νέα της προωθητική καμπάνια με τίτλο «Σερβίρουμε Αιγαίο» που υλοποιεί σε συνεργασία με το Greek Gastronomy Guide, με μόνο σκοπό την παρουσίαση του γαστρονομικού πλούτου των νησιών του Αιγαίου.

Στην καμπάνια “Σερβίρουμε Αιγαίο” κάθε νησί παρουσιάζεται με την ιστορία του, τη γεωγραφία του, την κουζίνα του, τα προϊόντα του, τα χαρακτηριστικά του εδέσματα και άλλα πολλά! Τόσα όσα χρειάζονται για να μας αφήσουν την πλούσια και την πιο ιδιαίτερη γεύση κάθε τόπου. Γιατί τελικά η γαστρονομία είναι ο καλύτερος τρόπος για να έρθει ο ταξιδιώτης-επισκέπτης σε επαφή με την ουσία κάθε τόπου, “τα δαιμόνιά του”, τους ανθρώπους του και σε τελευταία ανάλυση να γνωρίσει τον πολιτισμό της καθημερινότητας, ξεπερνώντας την “βιτρίνα”  και τα τουριστικά στερεότυπα.



Το ταξίδι στα 18 νησιά-προορισμούς της Blue Star Ferries (Kρήτη, Ρόδο, Κω, Κάλυμνο, Αστυπάλαια, Πάτμο, Σαντορίνη, Ίο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σύρο, Μικρές Κυκλάδες, Αμοργό, Ικαρία, Χίο, Λέσβο,) μετατρέπεται σ’ ένα ταξίδι σε γαστρονομικούς προορισμούς, που μας ανοίγουν τις αγκαλιές τους για να μας προσφέρουν τον καλύτερο γαστρονομικό τους εαυτό! 


Ο χάρτης των νησιών του Αιγαίου πελάγους στην καμπάνια “Σερβίρουμε Αιγαίο” μετατρέπεται σ’ ένα εύχρηστο και διασκεδαστικό παιγνίδι, όπου πλοηγούμενος από νησί σε νησί μαθαίνεις πληροφορίες για το καθένα απ’ αυτά. Και, αφού σου ανοίξει για τα καλά η όρεξη, οδηγείσαι στην πηγή των πληροφοριών που είναι το greekgastronomyguide.gr για να γνωρίσεις πιο αναλυτικά τους παραγωγούς των τοπικών προϊόντων, τους σημαντικότερους επαγγελματίες της εστίασης σε κάθε τόπο, (ταβέρνες, εστιατόρια, καφενεία), αλλά και τα τοπικά πανηγύρια, τις αγορές και τα αξιοθέατα.