«Ξημέρωμα στην Λέσβο…» από τον Γρηγόρη Πιπινη (vid)

Ένα τραγούδι το οποίο ήδη ξεπέρασε τις 16.000 προβολές στο youtube, έχει κάνει την εμφάνιση του στη Λέσβο, δια χειρός, Γρηγόρη Πιπίνη.


Ο Λέσβιος μουσικός, έβγαλε ένα τραγούδι, "γεμάτο" Λέσβο και στίχους που θα σας ταξιδέψουν.

Ο Γρηγόρης Πιπινης γεννήθηκε στην Μυτιλήνη στις 15/03/87, είναι ένας νέος ταλαντούχος τραγουδιστής που δουλεύει αρκετά χρόνια στο χώρο της μουσικής.

Αυτή την περίοδο μπορούμε να πούμε, ότι είναι στα καλύτερά του και αρχίζει και κατακτάει δυναμικά όλο και περισσότερα από αυτά που θέλει!

Μιλάμε για έναν τραγουδιστή που έχει μέλλον και έχει πολλή όρεξη γι’αυτό που κάνει και δείχνει να το αγαπάει όσο τίποτα άλλο στον κόσμο.

Νέος, ταλαντούχος και όχι απλά ένας ακόμα τραγουδιστής αλλά… τραγουδοποιός με πολλή πολλή όρεξη και δυνατότητες για να εντυπωσιάσει.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον Γρηγόρη πέρα από τα τραγούδια του που έχουν κάνει πάταγο και μέσα από αυτά διαφημίζει και το νησί μας, μπορούμε να τον απολαυσουμε σε διαφορές guest εμφανίσεις σε καταστήματα της Λέσβου αλλά και σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις

Ο Γρηγόρης Πιπινης από μικρός έπαιζε βιολί ενώ στην συνέχεια τον κέρδισε το τραγουδι, πάντως το βιολί δεν το έχει ξεχάσει και όπου χρειάζεται το έχει μαζί του και διασκεδάζει τον κόσμο με τις ομορφες νησιώτικες μελωδίες..

Το ντεμπούτο του στη δισκογραφία αποτελεί γεγονός κι εμείς δεν έχουμε παρά να τον αφήσουμε να μας συστηθεί μέσα από τα τραγούδια του…