«Ζωγραφίζω για το περιβάλλον»- Η δράση της διεθνής ένωσης αστυνομικών, τοπικής διοίκησης Λέσβου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Τη Τρίτη 05/06/2018


Τη Τρίτη 05/06/2018, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το ΔΣ της Τοπικής μας Διοίκησης σε συνεργασία με τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λέσβου και το Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Καλλονής, πραγματοποίησε διαγωνισμό ζωγραφικής με τη συμμετοχή μαθητών του Δ.Σ. Καλλονής με θέμα το περιβάλλον και τη προστασία του.

Οι συμμετέχοντες μαθητές είχαν πολύ ανεπτυγμένη περιβαλλοντική συνείδηση και γνώσεις σχετικά με τους τρόπους μόλυνσης αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος και με τη φαντασία τους αποτύπωσαν τις ιδέες τους στις ζωγραφιές τους. Οι δύο καλύτερες βραβεύτηκαν, ενώ μοιράστηκαν τσάντες ανακύκλωσης σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Δντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λέσβου κα Στρατάκη Αικατερίνη, το Δντη του Δημοτικού Σχολείου Καλλονής κο Χονδρονικόλα Πάτροκλο καθώς τους εκπαιδευτικούς του Δ.Σ. Καλλονής που βοήθησαν στην ολοκλήρωση της δράσης μας αυτής.

Η έκθεση ζωγραφικής των παιδιών αναρτήθηκε στη σελίδα μας στο facebook “Ipa Lesvou Greece”.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Παναγιώτης Σαμαράς



Πολυχρόνης Κανιμάς