«ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2018» με Δ. Γιώτη, Γ. Τσαμπα και 8 καλλιτέχνες Live | Πελοπη Λέσβου @12/06/18 |Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

Η Νεανική εστία Πελόπης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Κιβωτός του Γένους" σας καλεί στην εορταστική εκδήλωση "Πελόπεια 2018" που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου ημέρα Τρίτη και ώρα 21:00 στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Πελόπης.

Μετά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Λουκά του Ιατρού την Τρίτη 12/06 στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Πελοπης ο κόσμος θα απολάυσει μια πανδαισία μουσικοχορευτικών παραστάσεων με πρωταγωνιστές χορευτικούς συλλόγους 8 τραγουδιστές καλλιτέχνες της Λέσβου και όχι μόνο και φυσικά 2 μεγάλες συμμέτοχες τραγουδιστών του Δημήτρη Γιώτη και της Γωγώς Τσαμπα.

Στις πλούσιες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις θα εμφανιστεί σαν guest και ο άλλοτε περιφερειάρχης γνωστός πολιτικός Παναγιώτης Ψωμιαδης ο οποίος κάθε χρόνο έρχεται στην Πελοπη για να προσκυνήσει, φέτος όμως θα μας έχει και μια έκπληξη….



Να σημειώσουμε ότι και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κιβωτός του Γένους Χίου θα συμμετέχει στις Πολιτιστικές εκδηλώσεις Πελόπεια 2018, μετά από πρόσκληση του ιδίου Συλλόγου στη Λέσβο εκπροσωπώντας τη Χίο χορευτικά, συμπράττοντας με χορευτές του Συλλόγου Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς 

Κατά την διάρκεια των μουσικών εκδηλώσεων θα απονεμηθούν έπαθλα, μετάλλια και έπαινοι σε παιδιά του χωριού.

Και όλα αυτά μόνο με 5€…

**Τα έσοδα θα διατεθούν στο χωριό της Πελοπης αλλά και για τις ανάγκες των εκδηλώσεων

Σας περιμένουμε για να βρεθούμε όλοι μαζί σ’ ένα κόσμο μουσικής πανδαισίας, διασκέδασης και ψυχικής χαλάρωσης, σ’ ένα μέρος… ΚΕΦΙΟΥ & ΧΑΡΑΣ!!!

Στην Πελοπη Λέσβου θα τραγουδήσουν και θα παίξουν οι:

Δημήτρης Γιώτης
Γωγώ Τσάμπα
Γιάννης Παπαδημητρίου
Πάνος Καραγιωργης
Πέτρος Χατζελης
Παναγιώτης Χατζηγεωργίου
Παναγιώτης Τολιας
Βασίλης Πριτσης
Γιάννης Αναπας
Γιώργος Κυριαζος

Φιλική συμμέτοχη: Παναγιώτης Ψωμιαδης

Συμμετέχει η λαϊκή ορχήστρα της Γωγώς Τσάμπα

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

Μέγας χορηγός: Karavatakis Group