Βαθαίνει το ρήγμα στην παράταξη «Μόνο Για την Λέσβο»- «Καθαίρεσε» τον αντιδήμαρχο Ερεσού Μιχάλη Ρούσση ο Δήμαρχος Λέσβου

Ρήγματα στην πλειοψηφούσα παράταξη του Δήμου Λέσβου

Απάλλαξε από τα καθήκοντα του αντιδημάρχου Ερεσού τον Μιχάλη Ρούσση ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός με δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης της Λέσβου, μετά τις πρωτοβουλίες που πήρε ο πρώην πλέον αντιδήμαρχος να παρακάμψει το δήμο και το δήμαρχο στο θέμα λειτουργίας του φράγματος στης Ερεσό.



“Τους είχα προειδοποιήσει" λέει ο Σπύρος Γαληνός στην ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ, "δε θα ανεχθώ άλλα  παρατράγουδα στην παράταξη και παιχνίδια ο ένας εναντίον του άλλου». Τα καθήκοντα του αντιδημάρχου Ερεσού αναλαμβάνει ο ίδιος ο δήμαρχος ο οποίος σήμερα θα επισκεφθεί την περιοχή για να εξετάσει την πρόοδο των έργων.

Δεν ήθελε να τοποθετηθεί ο Μιχάλης Ρούσσης μέχρι να πάρει, όπως είπε στο σταθμό μας,  στα χέρια του έγγραφο από το δήμαρχο που να εξηγεί τους λόγους της απομάκρυνσής του, ενώ θεωρεί πρόφαση για το δήμαρχο το φράγμα της Ερεσού. Εν τω μεταξύ κλίμα δυσαρέσκειας επικρατεί στο δυτικό κομμάτι του νησιού από την απόφαση του δημάρχου και προαλείφονται αντιδράσεις.

Πηγή ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ