Με Γιώργο Μανούσο η γιορτή της Ακαδημίας του Αστέρα Νίκης Μυτιλήνης (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση με προσκεκλημένο τον Γιώργο Μανούσο διοργάνωσε χτες Τετάρτη η Ακαδημία του Αστέρα Νίκης, στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί στα γήπεδα του Olympico στην Νεάπολη Μυτιλήνης.


Εκεί ο υπεύθυνος της ακαδημίας Μιχάλης Μπαράκης, με τον επικεφαλή του προπονητικού team Θοδωρή Παπαδημητρίου, υποδέχτηκαν τον Μυτιληνιό άσσο που διαπρέπει στα επαγγελματικά σαλόνια του ποδοσφαίρου και αποτελεί πρότυπο για αυτά τα παιδιά που ξεκινούν από τις ακαδημίες με όνειρο να φτάσουν μια μέρα σε υψηλό επίπεδο.



Ο Μανούσος μίλησε στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές, ζητώντας τους πάνω από όλα να αγαπήσουν τον αθλητισμό, να τον συνδυάσουν με το σχολείο ενώ τους τόνισε πόσο τυχεροί θα πρέπει να αισθάνονται που καθοδηγούνται προπονητικά από τον Θοδωρή Παπαδημήτριου, με τον οποίον υπήρξαν συμπαίκτες και από τον οποίον όπως είπε, έμαθε πολλά.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Μπαράκης ευχαρίστησε τον νεαρό επιθετικό χαρακτηρίζοντας τιμή για την ακαδημία την παρουσία του εκεί. Η ακαδημία απένειμε τιμητική πλακέτα στον Μανούσο, ο οποίος στο τέλος υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους πιτσιρικάδες.

Η κάμερα του LesvosPost βρέθηκε στην γιορτή της Ακαδημίας του Αστέρα Νίκης και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα. Στην LesvosPost WEB TV μίλησαν και ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Μανουσος και ο επικεφαλής του προπονητικού team Θοδωρής Παπαδημητρίου..


Δείτε όλα τα φωτογραφικά στιγμιότυπα: