Η ΜΚΟ «Refugees 4 Refugees» μίλησε.. ετοιμάζεται στα Παμφιλα παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων η Habibi Land για τους μετανάστες (pics, vid)

Παρά τις αντιδράσεις, τις υπόγραφες κάτοικων και την ανοιχτή συνέλευση η ΜΚΟ Refugees4 Refugees νοίκιασε το παλιό ελαιοτριβείο…

Απ ότι φαίνεται οι κάτοικοι της Λέσβου..ζουν υπό την κατοχή των ΜΚΟ…

Σύντομα, στην παραλία Παμφίλων, ένα παλιό  ελαιοτριβείο θα ανακαινιστεί και θα μετατραπεί σε Habibi Land!

Η ΜΚΟ "Refugees 4 Refugees", που επιβιώνει από δωρεές, θα προσφέρει υποδομές άθλησης και ψυχαγωγίας (μπάσκετ, ποδοσφαίρου, βόλεϊ, χορού, γιόγκα και γυμναστηρίου) στους χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες της Μόριας και του Καρά Τεπέ



Στην περιοχή, σημειωτέον, υπάρχει και το Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου των Παμφιλων.

Παρόλο που ο ιδρυτής και άλλα μέλη της ΜΚΟ ενημερώθηκαν προσωπικά για την απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης των κατοίκων να αντιταχθούν μαζικά σε αυτή τη δραστηριότητα που γεννά πολλές εύλογες απορίες και ανησυχίες και για το ότι οι αντιδράσεις και η αναστάτωση μπορούν να αποφευχθούν εάν επιλέξουν κάποιον άλλο τόπο και όχι την κοσμική παραλία, εκείνος δεν έδειξε να κατανοεί, ούτε να σέβεται την επιθυμία των ντόπιων, όπως του μεταφέρθηκε από τους εκπροσώπους των τοπικών συλλόγων, του προέδρου και μελών του τοπικού συμβουλίου.

Αμέσως μετά από τη συνάντηση στη Δημοτική Κοινότητα Παμφίλων, υπέγραψε συμβόλαιο με τον ιδιοκτήτη του ελαιοτριβείου και το ανάρτησε στο FB (βλ. εικόνα και βίντεο).

Η ενέργεια αυτή δυναμιτίζει το ήδη φορτισμένο κλίμα και προβληματίζει...

Εδώ, λοιπόν, το νέο Habibiland Community Center!