ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ: εσύ τα πίστεψες;- Δείτε ποια "ψεματάκια" είπε χτες το LesvosPost.com..!!!

Τα χθεσινά μας πρωταπριλιάτικα «ψεματάκια»




-Η 1η ψεύτικη είδηση

Η 1η ψεύτικη είδηση μας ήταν σχετικά με την κατασκευή του κλειστού γυμναστήριου στον Καρά Τεπέ με χρηματοδότηση από την Υπ. Αρμοστεία. Είναι μια είδηση που οι περισσότεροι Λέσβιοι θα την ήθελαν… 

Με το κλειστό της Νεάπολης να υπολειτουργεί, μάλιστα με οσμές από τον βόθρο του ΠΙΚΠΑ, σίγουρα κάποια στιγμή οι άρχοντες της Λέσβου θα πρέπει να βάλουν πλώρη για κατασκευή νέου υπερσύγχρονου κλειστού..

Η Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ έτσι κι αλλιώς έχει χρηματοδοτήσει πολλές φορές έργα στην Λέσβο όπως το Πάρκο στην Μορια κ.α… Οπότε ίσως να είναι μια καλή ιδέα να το προτείνουν από τον Δήμο και την Περιφέρεια... 

Το LesvosPost.com μάλιστα για να κάνει ποιο αληθινή την είδηση δημοσίευσε και φωτογραφίες «μακέτες» από αλλά κλειστά γυμναστήρια της Ελλάδας….

-Η 2η ψεύτικη είδηση

Η 2η ψεύτικη είδηση μας ήταν ότι 2 Σύριοι μετανάστες βρήκαν σε εκσκαφή μέσα στην σκηνή τους ένα κομμάτι παπύρου που χρονολογείται από τον 3ο αι. μ.Χ, με ποιήματα της Σαπφούς..

Κοιτάξτε με τόσες ανασκαφές που έχουν γίνει στο ΚΥΤ της Μοριας δεν είναι καθόλου απίθανο κάποια στιγμή να πέσουν πάνω σε αρχαιολογικά ευρήματα είτε μετανάστες είτε οι αρμόδιες υπηρεσίες που επεκτείνουν το ΚΥΤ..

Πάντως τα ποιήματα της Σαπφούς όντως είχαν βρεθεί σε ιδιωτική συλλογή το 2014.. Η είδηση είναι αληθινή εκτός από μερικές αλλαγές που έχουν σχέση με το ΚΥΤ της Μοριας, την εφορεία αρχαιοτήτων Λέσβου κλτ…. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

-Η 3η ψεύτικη είδηση…

Η 3η ψεύτικη είδηση μας ήταν η συμμετοχή επιχειρηματία της Λέσβου στο γνωστό τηλεοπτικό σόου του ΣΚΑΙ…..  Αυτήν την είδηση την αφιερώνουμε στον φίλο μας ιδιοκτήτη του Café-Bar Marush Δημήτρη Σουρλαγκα, καθώς γι αυτόν ήταν και το σχετικό δημοσίευμα… Και του χρονου Boss

-Δεν φταίμε εμείς … η ημέρα το επιβάλλει 

Πολλοί πίστεψαν τις πρωταπριλιάτικες ειδήσεις και μας έστειλαν πάρα πολλά μηνύματα… 

Μάλιστα μας πήραν τηλέφωνο για να μας ρωτήσουν για τα εν λόγω θέματα και δημοσιογράφοι από πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια.. 

Ενα μεγάλο συγγνώμη για την όλη αναστάτωση που δημιουργήσαμε.

Επιλέξαμε φέτος να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα πρωταπριλιάτικα αστεία των ΜΜE.

Προς το παρόν όμως τα αστεία μας, έβαλαν πολλούς να σκέπτονται τι θα συμβεί στο μέλλον στην Λέσβο…...

Τα αστεία μας είχαν όντως μεγάλη απήχηση με πάνω από 15.000 κλικ για το κλειστό γυμναστήριο, η ανακάλυψη των ποιημάτων έπιασε 22.000 κλικ, ενώ η συμμετοχή επιχειρηματία της Λέσβου στο Power of love έπιασε 10.000 κλικ.

Αν είδατε περίεργα χθες θέματα η ειδήσεις σε εφημερίδες και ιστοσελίδες της Λέσβου απλώς μην τα πιστέψετε….


Καλό Μήνα….

Με εκτίμηση
Ο Δ/ντης και αρχισυντάκτης του LesvosPost.com
Στεφάνου Γεώργιος