Το Σαββατοκύριακο η «5η Σύναξη προσκοπικών Ομάδων της Λέσβου»

Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Λέσβου οργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 28 και 29 Απριλίου μια κοινή δράση των Προσκοπικών Ομάδων του νησιού, στο δάσος των Βασιλικών, στο ύψος του δασικού φυτωρίου.


Με το χαρακτηριστικό τίτλο «5η Σύναξη προσκοπικών Ομάδων της Λέσβου», δεκάδες Πρόσκοποι από όλο το νησί, για δυο μέρες με το σεβασμό που αξίζει στη φύση του νησιού και όλα τα μέτρα προστασίας που απαιτούνται, θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη εδώ και χρόνια κοινή δράση των Προσκοπικών Ομάδων του νησιού. .Μια δράση γεμάτη από εμπειρίες, περιπέτεια, παιχνίδι και γνώσεις στην οποία θα πάρουν μέρος Πρόσκοποι (παιδιά ηλικίας 11 έως 15 ετών αγόρια και κορίτσια) από τη 2η Ομάδα Προσκόπων Μυτιλήνης, την 3η Ομάδα Ναυτοπροσκόπων Μυτιλήνης και την 5η Ομάδα Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας.


Παράλληλα, με τη δράση τους να επεκτείνεται στο υπόλοιπο δάσος θα βρίσκονται οι Ανιχνευτές της Μυτιλήνης (μεγάλοι έφηβοι ηλικίας 15 έως 18 ετών αγόρια και κορίτσια) πραγματοποιώντας το δικό τους διήμερο ζωής στην ύπαιθρο.