Υπερηφάνεια και συγκίνηση στην στρατιωτική παρέλαση 25ης Μαρτίου στην Μυτιλήνη με το «βλέμμα» στην Τουρκία (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά παρά τις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων η παρέλαση τουλάχιστον στη Μυτιλήνη, έγινε κάτω από αρκετά καλές καιρικές συνθήκες.

Η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με τον Ελληνικό στρατό όπως κάθε χρόνο να είναι παρών.

Τα τμήματα και οι σχηματισμοί της 98 ΑΔΤΕ, το τάγμα Εθνοφυλακής Πολιχνίτου, Καλλονής και Μυτιλήνης παρέλασαν, άρτια εξοπλισμένοι, υπό το εμβατήριο της παρέλασης, από την στρατιωτική μουσική μπάντα.



Στο τέλος της παρέλασης των στρατιωτικών τμημάτων για ακόμα μια φορά εντυπωσίασαν οι έφεδροι και οι εθνοφύλακες της Λέσβου.

Οι έφεδροι και οι εθνοφύλακες που είναι η ψυχή της αμυντικής θωράκισης της χώρας μας, καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Η Λέσχη των Καταδρομέων, η λέσχη εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, αλλα και οι  Εθνοφύλακες Πολιχνίτου, Καλλονής και Μυτιλήνης έδωσαν δυναμικό "παρών" στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου

Η φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου είχε έναν πολύ ισχυρό συμβολισμό, αφού γίνεται εν μέσω έντονης τουρκικής προκλητικότητας και επιθετικότητας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έλειπαν τα 2 πλοία του πολεμικού ναυτικού που σταθμεύουν στην προκυμαία Μυτιλήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα 2 πλοία του ΠΝ ήταν σε περιπόλια στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας.



Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την παρέλαση των ενόπλων δυνάμεων στην Μυτιλήνη