Με το προεδρείο του Συλλόγου Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας συναντήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου Γ. Πάλλης

Συνάντηση Γ. Πάλλη με το προεδρείο του Συλλόγου Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας


Με το προεδρείο του Συλλόγου Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας, συναντήθηκε το Σάββατο το μεσημέρι ο Γ. Πάλλης.

Οι μεριδιούχοι της τράπεζας, μετέφεραν στον βουλευτή τις ανησυχίες τους για την ομαλή έκβαση της διαλεύκανσης της υπόθεσης, ανησυχίες που προκαλούνται από τις συνεχείς αναβολές της εκδίκασης της.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των μεριδιούχων, ότι τόσο αυτός προσωπικά, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η κυβέρνηση, δια των αρμόδιων υπουργείων, παρακολουθούν στενά την υπόθεση αυτή.

«Η κατάληξη της Συνεταιριστικής, όπως και η κατάληξη μιας σειράς άλλων συνεταιριστικών εγχειρημάτων, ήταν αποτέλεσμα της υπερίσχυσης ιδιοτελών τοπικών ιδιωτικών συμφερόντων, έναντι του συλλογικού και κοινωνικού και έχει δυσφημήσει την συλλογική οικονομική δραστηριότητα στο νησί μας» δήλωσε ο Γ. Πάλλης, μετά το τέλος της συνάντησης.


«Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που η υπόθεση της Συνεταιριστικής τράπεζας, πρέπει απρόσκοπτα να βρει τον δρόμο της προς την δικαιοσύνη», είπε ο βουλευτής. «Η δικαιοσύνη πρέπει να αποδοθεί και οι ένοχοι να τιμωρηθούν, έτσι ώστε να υπάρξει επιτέλους η κάθαρση σε μια υπόθεση που ταλαιπωρεί την τοπική μας κοινωνία εδώ και πολλά χρόνια» καταλήγει στη δήλωσή του.