Στην Μυτιλήνη ο Μένιος Σακελλαρόπουλος- Παρουσίαση του νέου βιβλίου «Ο χορός των συμβόλων»


«Ο χορός των συμβόλων» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Μένιου Σακελλαρόπουλου


«Ο χορός των συμβόλων» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Μένιου Σακελλαρόπουλου, που πραγματεύεται μέσα από τις σελίδες του τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, σε μια οικογένεια της επαρχίας που αδυνατεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιδιού της για την ολοκλήρωση των σπουδών του. Μια ιστορία που εκτυλίσσεται στα Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου με πρωταγωνιστή έναν φοιτητή που είχε ταλέντο στα μαθηματικά όμως η ανεργία των γονιών του και η οικονομική αδυναμία να τον συντηρήσουν τον οδήγησαν σε διακοπή των σπουδών του.

Ο συγγραφέας μέσα από μαθηματικούς και όχι μόνο συμβολισμούς μας ταξιδεύει από τα Χανιά ως το Κέιμπριτζ και το Όσλο σε ένα χορό δυσνόητων αριθμών που εξελίσσεται σε «μια ωδή στην δύναμη και στην θέληση, κόντρα στη μοίρα και τους καιρούς» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σημείωμά του συγγραφέας.

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, έρχεται την Παρασκευή στη Μυτιλήνη για να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ψυχογιός», «ο χορός των συμβόλων» στις 8.30 το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο Book and Art.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Στράτος Σαλαβός.