Η ΝΟΔΕ Λέσβου για το σκάνδαλο με το επίδομα της Αντωνοπούλου… και τα επιδόματα ενοικίου που δεν παίρνουν οι σεισμόπληκτοι της Βρισας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Απροκάλυπτα και χωρίς ίχνος ντροπής η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. μοιράζει επιδόματα κατά το δοκούν αγνοώντας ποιος τα έχει πραγματικά ανάγκη. Από την μία δίνει 12.000 ευρώ ετησίως επίδομα ενοικίου στην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου και από την άλλη το στερεί από τους σεισμοπαθείς της Βρίσας.

Επειδή κάποιοι από τους πληγέντες της 12ης Ιουνίου του 2017 έχουν σπίτι στα Βατερά δεν δικαιούνται επίδομα ενοικίου. Βέβαια η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δεν λαμβάνει υπόψη το γεγονός ότι τα σπίτια αυτά είναι μόνο για παραθερισμό και κάθε άλλο παρά κατάλληλα για να μείνει κανείς σε αυτά τον χειμώνα. Προφανώς νομίζουν ότι τα σπίτια στα Βατερά είναι παρόμοια με εκείνο που νοικιάζει στο Κολωνάκι η κα Αντωνοπούλου!

Οι περισσότεροι κάτοικοι της Βρίσας όχι μόνο επίδομα ενοικίου δεν δικαιούνται αλλά ακόμη περιμένουν τα χρήματα για τις οικοσυσκευές που καταστράφηκαν από τον σεισμό!

Τα τοπικά στελέχη και ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., προφανώς, είναι γνώστες όλης αυτής της κατάστασης. Ωστόσο οι ενέργειες που έχουν κάνει γι’ αυτό το θέμα μπορούν να χαρακτηριστούν μηδαμινές. Δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να στείλουν κάποια επιστολή προσπαθώντας να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Όμως, μέχρι τότε, πρέπει να βρουν μια καλή εξήγηση για τους σεισμοπαθείς που αναρωτιούνται γιατί δεν δικαιούνταν το επίδομα ενοικίου σε αντίθεση με την Κολωνακιώτισσα κα Αντωνοπούλου!

Ο Πρόεδρος
της ΝΟ.Δ.Ε Λέσβου
Ευστράτιος Καραγεωργίου