Στην Μυτιλήνη ο πρόεδρος της ΚΕΔ Vitor Melo Pereira και το μέλος Σταύρος Τριτσώνης

Στην Μυτιλήνη ο πρόεδρος της ΚΕΔ


Πραγματοποιήθηκε χτες στα γραφεία του συνδέσμου Διαιτητών Λέσβου, πραγματοποιήθηκε η Περιφερειακή συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα παρουσία του επικεφαλή της ΚΕΔ Vitor Melo Pereira και του μέλους της Σταύρου Τριτσώνη.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Νίκος Χρόνης, ο Αρχιδιαιτητής Στρατής Παπουτσέλης, ο εκπαιδευτής Διαιτησίας Γιώργος Κουκούλας αλλά και οι κύριοι Μαχαίρας Γιάννης και Ρούλλης Παντελής απο την ΕΠΣ Χίου αλλά και ο κύριος Βαλής Δημήτρης απο την ΕΠΣ Σάμου. Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου θα παραστεί στη συνάντηση που θα γίνει στην Αθήνα.

Αρχικά, ο πρόεδρος της Διαιτησίας Νίκος Χρόνης καλωσόρισε  όλους τους παρευρισκόμενους σημειώνοντας πως είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται τις κατα τόπους ΕΠΣ εκπρόσωποι της ΚΕΔ για να αφουγκραστούν τα προβλήματα τους και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ανοίγοντας πλέον νέους δρόμους.

Έπειτα ο κ. Pereira αφού ζήτησε να αναλύσουν τα προβλήματα τους, τις απόψεις τους αλλά τις προτάσεις τους, όλοι οι εκπρόσωποι αφού πήραν τον λόγο ανέδειξαν τα ιδιαίτερα προβλήματα της νησιωτικότητας και όλοι κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος, εφόσον όλα τα νησιά αντιμετωπίζουν κυρίως οικονομικής φύσεως προβλήματα τόσο τα σωματεία όσο και oι διαιτητές και είναι το μείζον θέμα που θα πρέπει να επιλυθεί. Βεβαίως, ανέπτυξε ο καθένας και τα κατα τόπους θέματα που υπάρχουν στις ΕΠΣ.

Ο κ. Pereira με τη σειρά του ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόγραμμα της ΚΕΔ για την περίοδο 2018-2022 για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων το οποίο ανέλυσε διεξοδικά ενημερώνοντας ότι όλες οι λεπτομέρειες θα σταλούν πιθανόν σε 2 μήνες απο τώρα καθώς το επεξεργάζονται ακόμα.


Τον εν λόγω πρόγραμμα θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται μέσα στο καλοκαίρι. Τέλος, τόνισε ότι όλοι μαζί πρέπει να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια καθώς όλοι δουλεύουν για ένα κοινό στόχο.