"Επεισόδιο" των δημοτικών συμβούλων Τσουπη-Βερρου από την πλειοψηφούσα παράταξη - Όλα καλά χωρίς παραιτήσεις λέει ο Δήμος Λέσβου

Επεισόδιο των δημοτικών συμβούλων Τσουπη-Βερρου.. και «προσωρινή» παραίτηση του κου Βερρου από την θέση του Αντιδημάρχου Καλλονής, Πέτρας και Μολύβου

Αφορμή, η ανεπιθύμητη για τον  κο Ταξιάρχη Βέρρο παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Παναγιώτη Τσουπή, στις επετειακές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή για την Μάχη του Κλαπάδου, ως εκπροσώπου του Δημάρχου και η κατάθεση στεφάνου εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αντιπαράθεση του Αντιδημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου και του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Τσουπή ο Δήμος Λέσβου ανακοινώνει τα παρακάτω:

Η Δημοτική αρχή βρίσκεται σε μια συνεχή προσπάθεια παραγωγής έργων για τον τόπο, διαφυλάττοντας παράλληλα την απαιτούμενη συνοχή μεταξύ των μελών της. Σε μια πολυσυλλεκτική παράταξη την οποία απαρτίζουν άτομα με διαφορετικές απόψεις, διαφωνίες θα υπάρχουν πάντα σε όλα τα επίπεδα. Άλλωστε, αυτές αποτελούν την τροφή για δημιουργική σκέψη, παραγωγική συζήτηση και εξεύρεση λύσεων. Η σημερινή Δημοτική Αρχή, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και πάντα σε πνεύμα συνεννόησης, φροντίζει να ακούγονται οι προτάσεις και οι απόψεις όλων για τα θέματα που απασχολούν τη Λέσβο αλλά και να εντοπίζονται λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εν γένει. Επιδίωξη όλων είναι, παρά τις όποιες διαφωνίες ή συγκρούσεις που μπορεί να υπάρχουν, να δίδεται πάντα προτεραιότητα στην παραγωγή έργου προς όφελος των συμπολιτών μας.

Ως εκ τούτου, διαφωνίες μεταξύ των στελεχών θα υπάρχουν, όμως σε καμία περίπτωση δεν οδηγούν σε παραιτήσεις, που φυσικά υποδαυλίζουν την ενότητα της παράταξης αλλά κυρίως την προσπάθεια παραγωγής έργου από τη Δημοτική Αρχή.