9 μποφόρ στα πελάγη – Απαγορευτικό απόπλου από Μυτιλήνη για Πειραιά- Δεμένο στο λιμάνι της Μυτιλήνης το Blue Star 1-Ποτε θα φύγει

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω… μποφόρ

Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ.

Στο λιμάνι της Μυτιλήνης παραμένει δεμένο το BLUE STAR 1 λόγω τουαπαγορευτικού απόπλου που βρίσκεται σε ισχύ. Η νέα ώρα αναχώρησης του ορίσθηκε για τις 08:00 το πρωί της Κυριακής, από την Μυτιλήνη για Χίο, Πειραιά και επιστροφή, με τις αφιξοαναχωρήσεις στα λιμάνια να πραγματοποιούνται ως εξής




Για τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων, ενώ κλειστή είναι η γραμμή Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας.



Από το λιμάνι της Ραφήνας τα πλοία φθάνουν έως το Μαρμάρι, ενώ σε ισχύ είναι το απαγορευτικό απόπλου από το Λαύριο. Κλειστό, επίσης, είναι το πορθμείο Αγ. Μαρίνα Νέα Στύρα.

Στη Βόρεια Ελλάδα δεν εκτελούνται, επίσης, τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Καβάλα-Πρίνος. Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Κεραμωτή-Θάσος.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν από διάφορα λιμάνια της χώρας καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων.