Κυριακή 10/12: Όλα τα φώτα στην Αγία Παρασκευή για το τοπικό ντέρμπι της Γ΄ Εθνικής- Διαγόρας-Αιολικός

Η ώρα για το ματς που περιμένει εδώ και καιρό η ποδοσφαιρική Λέσβος, αυτό ανάμεσα στους δυο εκπροσώπους μας στην Γ’ Εθνική έφτασε.


Την Κυριακή, στις 15.00, στην Αγ. Παρασκευή, Διαγόρας και Αιολικός θα αναμετρηθούν στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου, σε ένα παιχνίδι αποδείξεων, αλλά όχι πολέμου. Ο Διαγόρας από την πλευρά του θέλει να αποδείξει πως μέχρι σήμερα μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία του και να συνεχίσει να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη ο Αιολικός αναζητά  το τρίποντο που θα του δώσει και πάλι την κυριαρχία και θα τον βγάλει από την δύσκολη θέση που έχει περιέλθει.

Είναι βέβαιο πως το μεθαυριανό παιχνίδι, είναι άκρως σημαντικό για πολλούς και διάφορους λόγους και βαθμολογικά και ψυχολογικά, ωστόσο δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να δούμε ξανά εικόνες του φιλικού μεταξύ των δυο ομάδων στον Ταρλά, όταν είχαν «σκοτωθεί» και εξαιτίας αυτού δεν μπόρεσαν να δώσουν ξανά ούτε καν δεύτερο φιλικό. Και αυτό εναπόκειται πρώτα από όλα στους παίκτες και παράγοντες των δυο ομάδων, αλλά και κατά δεύτερον στους οπαδούς τους που θα γεμίσουν κάθε γωνιά του γηπέδου της Αγ. Παρασκευής..

Έχουμε πει ξανά και θα το λέμε συνεχώς, πως ο Διαγόρας χρειάζεται τον Αιολικό και ο Αιολικός χρειάζεται τον Διαγόρα σε αυτό το πολύ ανταγωνιστικό, όπως εξελίσσεται, πρωτάθλημα και οι δυο ομάδες το μόνο που δεν πρέπει να κάνουν αυτή την στιγμή είναι να ανοίξουν βεντέτα μεταξύ τους.

Η ευχή όλων είναι να γίνει ένα καλό και μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Αγωνιστικά και οι δυο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου και δύσκολα θα δούμε εκπλήξεις.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Αήττητος Σπάτων – Χαλκίδα
Θύελλα Ραφήνας – Ταμυναϊκός
Πανθηραϊκός – Παναργειακός
Διαγόρας – Αιολικός
Ερμής Κιβερίου – Τριγλία Ραφήνας


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ