Απίστευτο θανατηφόρο τροχαίο στην Καλλονή-2 νεκροί και 4 τραυματίες- Δυο Ι.Χ συγκρούστηκαν με κοπάδι προβάτων

Σοβαρό τροχαίο είχαμε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα, μετά τη διασταύρωση της Αχλαδερής στη θέση Θολώνια.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LesvosPost ηλικιωμένος κτηνοτρόφος από την Αγία Παρασκευή μαζί με τον βοηθό του (περίπου 55 ετών) κάτοικο επίσης Αγίας Παρασκευής έβγαλαν το κοπάδι με τα πρόβατά τους στον δρόμο, με σκοπό να το οδηγήσουν σε άλλο σημείο.

Μαζί με τα ζώα οι δύο βοσκοί επιχείρησαν να διασχίσουν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα διερχόμενο Ι.Χ. που κινείτο στον ίδιο δρόμο να πέσει επάνω στο κοπάδι και στον 55χρονο βοηθό του κτηνοτρόφου που κατεύθυνε το κοπάδι. Το Ι.Χ. επίσης συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Στο πέρασμα των 2 διερχόμενων μέσα απο το κοπάδι από την σύγκρουση πέθανε ακαριαία ο περίπου 55 χρονών βοηθός του κτηνοτρόφου και τραυματίστηκε σοβαρά μια γυναίκα που επέβαινε σε ενα απο τα 2 Ι.Χ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η μετακίνηση προβάτων απαγορεύεται λόγο της νόσου της Ευλογίας που πλήττει την Λέσβο και δε την ευρύτερη περιοχή της Καλλονής.

Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκαν ο ηλικιωμένος και οι 4 επιβαίνοντες των Ι.Χ οι οποίοι είναι ελαφρά τραυματίες, εκτός από μια γυναικά μικρής ηλικίας που η κατάσταση της κρίνεται κρίσιμη 



Να σημειώσουμε ότι νεκρά είναι επίσης πολλά πρόβατα από το κοπάδι.


UPDATE:


Νεκρή σύμφωνα με πληροφορίες είναι και η γυναίκα οδηγός του ενός οχήματος, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο κατά την διακομιδή της στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.  

UPDATE:

Γνωστοποιήθηκε πως ο ιδιοκτήτης των προβάτων έχει συλληφθεί με την αυτόφορη διαδικασία! Ο νεκρός (Α.Α.) ήταν βοηθός του.