ΦΩΤΟ ΣΟΚ από το θανατηφόρο τροχαίο στην Αχλαδερη- Γέμισε αίμα το οδόστρωμα από τα ζωντανά και τους ανθρώπους- 2 νεκροί και 2 τραυματίες

Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής(12.11) με τον απολογισμό 2 νεκροί και 2 τραυματίες.

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση ήρθε να "ταράξει" την ηρεμία της Λέσβου μετά το άκουσα του σφοδρού τροχαίο που σημειώθηκε στις αλυκές Καλλονής έχοντας έναν νεκρό και μια πολύ σοβαρά τραυματισμένη οδηγό.

Το χρονικό του δυστυχήματος 

Γκρι αγροτικό αμάξι κινούνταν στην περιοχή των αλυκών (έξω απο κτήριο Ε.Φ.Α.Μ.) με κατεύθυνση την Μυτιλήνη. Την ίδια ώρα ένα κοπάδι με πρόβατα καθοδηγούμενο απο τον βοηθο βοσκό (Α.Α.) με καταγωγή απο την Αγία Παρασκευή, έκανε απόπειρα να μετακινηθεί απο την πλευρά του παράδρομου των αλυκών μαζι με τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη του κοπαδιού, στον απέναντι παράδρομο. Τότε το γκρι αγροτικό το οποίο κινούνταν σε οδό ταχείας κυκλοφορίας σε σημείο που βρίσκεται μετά απο ελαφρά στροφή και η ορατότητα είναι περιορισμένη(στο σημείο δεν υπάρχει ούτε φωτισμός), παρέσυρε δεκάδες πρόβατα και μαζί και τον βοηθο βοσκόυ, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο!




Τότε το γκρι αγροτικό βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε μετωπικά με λευκό Ι.Χ. αυτοκίνητο, με την γυναίκα οδηγό να τραυματίζεται σοβαρά και τον άνδρα συνοδηγό ελαφρά. Η γυναίκα οδηγός δυστυχώς δεν τα κατάφερε καθώς κατέληξε λίγο πριν φτάσει το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Στο σημείο σταματά αρκετός κόσμος και η διέλευση των οχημάτων γίνεται απο τον παράδρομο, με το σημείο του ατυχήματος να είναι άγνωστο αν θα δοθεί στην κυκλοφορία, μιας και υπάρχει τεράστια ολισθηρότητα εξ'αιτίας των προβάτων που χτυπήθηκαν.


Γνωστοποιήθηκε πως ο ιδιοκτήτης των προβάτων έχει συλληφθεί με την αυτόφορη διαδικασία! Ο νεκρός (Α.Α.) ήταν βοηθός του.

*Το ατύχημα προκλήθηκε με την μεταφορά ενός κοπαδιού προβάτων, την ίδια ώρα που έχουν απαγορευτεί οι μετακινήσεις λόγω της νόσου της Ευλογιάς.

ΦΩΤΟ: www.kalloninews.gr


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ