Ζητείται ελπίδα- Αιολικός-Αήττητος Σπάτων 0-2 | Ευνοημένος ο Διαγόρας απ τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής

Βελτιωμένος αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να σταθεί απέναντι στην πολύ καλύτερη σε όλα τα επίπεδα ομάδα των Σπάτων ήταν σήμερα ο Αιολικός, γνωρίζοντας την ήττα με 0-2 στο Στάδιο Μυτιλήνης για την 6η αγωνιστική της Γ Εθνικής.


Το ντεμπούτο του Κώστα Ψυρρόπουλου δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα, με τον ίδιο να δηλώνει πάντως ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας, με βάση πάντα τις διαφορές των δυο ομάδων.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς πολλές φάσεις, με τον Αιολικό να χάνει τεράστια ευκαιρία στο ξεκίνημα με σουτ του Μπουρού που βρήκε στο κάθετο δοκάρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ουσιαστικά.

Στην επανάληψη τα Σπάτα μπήκαν δυνατά και στο 48ο ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Δουκάκη από το ύψος της περιοχής.

Το γκολ αυτό έβαλε ακόμα μεγαλύτερο άγχος στους γηπεδούχους, που δεν μπορούσαν να απειλήσουν έχοντας και την τελευταία στιγμή την απουσία του Μουδούρογλου ο οποίος ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα ο Αήττητος να βγαίνει πολύ επικίνδυνα μπροστά και σε μία από τις επιθέσεις του στο 75ο να τελειώνει το ματς σκοράροντας με τον Κρητικό για το 0-2.

Σίγουρη η ήττα αυτή βάζει ακόμη πιο δύσκολα στον Αιολικό που καθηλώθηκε στις τελευταίες θέσεις και μετατρέπει το επόμενο ματς στην Τριγλία σε τελικό, ωστόσο όπως τόνισε και ο Ψυρρόπουλος μετά το ματς, η ομάδα οφείλει να συνεχίσει και να πάει μέχρι την διακοπή ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ. Από την πλευρά του ο Χρήστος Παληγεώργος ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι παίκτες έφεραν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση και οι παίκτες θα την βγάλουν



ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κωνσταντίνος Ψυρρόπουλος): Γιώτας, Λάσπατζης (80’ Καδής), Κρητικός, Τάχιας, Κεσίδης (69’ Κροτσίδας), Κριπιντίρης, Διακορωνας (80’ Λάλας), Παληγεώργος, Χρήστου, Μπουρούς, Λαμπράκης


ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Τσέπας (87’ Κατσικογιάννης), Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Σκαφίδας, Δουκάκης, Φερέιρα, Κρητικός, Τσιλιγγίρης (90’ Βιδάλης), Νικλητσιώτης

Σπουδαία ισοπαλία πήρε η Τριγλία στο Άργος από τον ισχυρό Παναργειακό (0-0), ενώ η Θύελλα αν και έχανε 1-2 μέχρι το 90΄ισοφάρισε με τον Χαρακτίδη (2-2) και «άρπαξε» ένα πολύτιμο βαθμό για τη δύσκολη συνέχεια.

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων:

7ος όμιλος

Αιολικός-Αήττητος Σπάτων 0-2
Ταμυναϊκός-ΑΕ Ερμιονίδας 0-3
Παναργειακός-Τριγλία Ραφήνας 0-0
Πανθηραϊκός-ΑΟ Χαλκίς 2-2
Θύελλα Ραφήνας-Ερμής Κιβερίου 2-2
Ρεπό: Διαγόρας Αγ. Παρασκευής

Η βαθμολογία

Pos
Team
Pld
W
T
L
Pts
1
Αήττητος Σπάτων
6
5
1
0
16
2
ΑΕ Ερμιονίδας
6
3
2
1
11
3
ΑΟ Χαλκίδας
6
3
2
1
11
4
Διαγόρας Αγ. Παρ.
5
2
2
1
8
5
Θύελλα Ραφήνας
5
2
1
2
7
6
Ερμής Κιβερίου
5
1
3
1
6
7
Πανθηραϊκός
6
1
3
2
6
8
Παναργειακός
5
1
3
1
6
9
Αιολικός
5
1
1
3
4
10
Ταμυναϊκός
6
1
1
4
4
11
Τριγλία Ραφήνας
5
0
1
4
1