Μια Αγιασώτισσα στο «The Voice of Greece» του ΣΚΑΙ- Ποια είναι η Ναγια που επέλεξε ο Μαραβεγιας-Πως εμπλέκεται η ΟΛΣΑ (Βίντεο)

Η Λέσβος συνεχίζει να βγάζει ταλέντα στο τραγούδι..


Κατέπληξε το κοινό και τους κριτές χτες η Νάγια Αγοραστού στα Blind Auditions του The Voice 4 που μεταδίδεται από το ΣΚΑΙ.

Η Ναγια με καταγωγή από την Αγιασο, επιλέχτηκε τελικά από τον Κωστή Μαραβέγια τραγουδώντας το παραδοσιακό τραγούδι «Μενεξέδες και Ζουμπούλια»



Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πατέρας της Ναγιας, Σταύρος Αγοραστος με καταγωγή από την Μυτιλήνη είναι μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλογών Αττικής!

Η Νάγια Αγοραστού γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1995 και διαμένει μόνιμα στην Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής, αλλά ποτέ δεν κρύβει την καταγωγή της που είναι από την Αγιασο της Λέσβου και όπου βρεθεί δηλώνει περήφανη γι αυτό.  Η μητέρα της Ναγιας εχει καταγωγή απο την Αγιασο



Όπως δηλώνει η ίδια «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τραγουδάω.. Σπουδάζω στην Νομική Αθηνών και έχω κάνει σπουδές στο τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο καθώς επίσης και μαθήματα πιάνου.»

The Voice 4 - Blind Auditions - Νάγια Αγοραστού

«Μενεξέδες και Ζουμπούλια»


Με τον πατέρα της Σταύρο Αγοραστο