Ο υπεύθυνος και εμπνευστής της "Lesvos Beauty Seminar" Βύρων Χατζηελευθεριου μιλάει αποκλειστικά στην LesvosPost WEB TV (VID, PICS)

Η LesvosPost WEB TV επισκέφτηκε το σπίτι του υπεύθυνου και εμπνευστή της "Lesvos Beauty Seminar" Βύρων Χατζηελευθεριου.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο  σεμινάριο Ομορφιάς από την “Lesvos Beauty Seminar “ το διήμερο 14 και 15 Οκτωβρίου στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Silver Bay Hotel & bungalows από αναγνωρισμένους επαγγελματίες στον χώρο των Νυχιών και του Μακιγιάζ πού μύησαν την τέχνη της γυναικείας ομορφιάς .

Γυναίκες από όλη την Λέσβο αλλά και επαγγελματίες στον τομεα της αισθητικής (nails art - make up) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια επίδειξη-επιμόρφωση για θέματα που αφορούν το μακιγιαζ αλλά και τα Τεχνητά νύχια και το Nail Art, .

Με τη βοήθεια των ειδικευμένων και πιστοποιημένων επαγγελματιών , στο Make Up Ιωάννα Μητακίδου από την σχολή London Make Up Institute και στα νύχια η Τατιάνα Παπαδοπούλου από την εταιρεία Clarissa-Cosmital τα άτομα που παρακολούθησαν το σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να μάθουν όλα τα μυστικά για το τέλειο Mακιγίαζ, τα Τεχνητά νύχια και το Nail Art .

Μεγάλη βοήθεια στην πραγματοποίηση του σεμιναρίου έδωσαν οι εταιρείες Clarissa Nails Greece και η LMI London Make-up Institute

Το κοινό παρακολούθησε με προσήλωση τις συμβουλές που μοιράστηκε η γνωστή και με πλούσια εμπειρία beauty editor, η οποία ανταποκρίθηκε με προθυμία σε όλες τις απορίες!

Με το πέρας του σεμιναρίου ,δόθηκε στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης 


Υπεύθυνος και εμπνευστής των σεμιναρίων ήταν ο Βύρων Χατζηελευθεριου με βασικό συνεργάτη την Μαρία Αναγνώστου.. 

Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης του 1ου σεμιναρίου ομορφιάς στην Μυτιλήνη ήταν το LesvosPost.com

To LesvosPost.com είχε την χαρά να επισκεφτεί την οικία του υπεύθυνου και εμπνευστή της Lesvos Beauty Seminar Βύρων Χατζηελευθεριου, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην LesvosPost Web TV και στον δημοσιογράφο και Δ/ντη του LesvosPost Στεφάνου Γεώργιο για το διήμερο σεμινάριο, για τις προοπτικές που θα έχουν αυτά τα σεμινάρια στο μέλλον, για τα μελλοντικά του σχέδια και για πολλά αλλά θέματα που έχουν σχέση με μια καινούρια εταιρεία που σκέπτεται να δημιουργήσει σύντομα……..

Δείτε την διαφορετική και με ουσία συνέντευξη του Βύρων Χατζηελευθεριου … στην κάμερα της LesvosPost Web TV. (Και σε ποιότητα 1080p HD)


Πληροφορίες συνέντευξης:

Καλεσμένος LesvosPost Web TV-Συνέντευξη: Βύρων Χατζηελευθεριου

Σκηνοθεσία, κάμερα, κείμενα: Μαριλενα Σαχινι (Εξωτερικός συνεργάτης - Βοηθός αρχισυντάκτη LesvosPost)

Δημοσιογράφος συνέντευξης: Στεφάνου Γεώργιος ( Δ/ντης LesvosPost Media)

Χορηγός βίντεο: Paris Tours

Παράγωγη, Μοντάζ, επεξεργασία: LesvosPost Media Group

«Οκτώβριος 2017»