Με μεγάλη επιτυχία και η 9η Εθελοντική Αιμοδοσία της Αγιασου

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου


Και η 9η Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργάνωσε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 (9 πμ – 6 μμ) η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου ήταν επιτυχής, αφού προσήλθαν εξήντα έξι (66) εθελοντές από τους οποίους αιμοδότησαν τελικά οι εξήντα (60). Ανάμεσά τους και τέσσερις (4) νέοι αιμοδότες. Τους συγχαίρουμε όλους και ευχόμαστε να είναι πάντα χορηγοί ζωής στο συνάνθρωπό τους.

Ευχαριστούμε θερμά τους αγροτικούς γιατρούς Αγιάσου Ελένη Λάκκα, Ελένη Μπαρέτα και Αργύρη Στούρο, τον πολύπειρο συνταξιούχο γιατρό Νικόλαο Μαυρουδή, τις νοσηλεύτριες του Σταθμού Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης Μαρία Καμπιρέλλη, Ράνια Σπυρέλλη και Μαρία Τζοάνου, τον τεχνολόγο ιατρικών εργαστηρίων Ελευθέριο Κολοκούρα, τους οδηγούς Ιωάννη Καλπάκα και Μιλτιάδη Γρ. Τσουκαρέλλη, τον ακούραστο συνοδοιπόρο μας Δημήτρη Μπουρνού και τους δωρητές Ιωάννη Ορρφανό και Δήμητρα Σουσαμλή, που συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της Αιμοδοσίας. Επίσης τη Διεύθυνση του Γυμνασίου Αγιάσου που στηρίζει τις κοινωνικές μας πρωτοβουλίες.

Οι εθελοντές, που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν, θα το κάνουν στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο το επόμενο διάστημα με τη βοήθεια της Ομάδας μας.

Αγιάσος 15-10-2017

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΙΑΣΟΥ