Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου- Πρόεδρος η Μαρία Μπρερέ-Βέρρου

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου συγκροτήθηκε σε σώμα την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Ένωσης.


Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται η αποχώρηση, μετά από πολλά χρόνια, του Περικλή Αντωνίου από την προεδρία, έχοντας αναλάβει πρόσφατα τη θέση του μέλους στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Στα αξιοπρόσεκτα, επίσης, και η σύνθεση του νέου συμβουλίου της Ένωσης, η οποία αποτελείται από ξενοδόχους της ευρύτερης περιοχής του Μολύβου όπου υπάρχουν και οι περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και τα περισσότερα παράπονα για τη δράση του απερχόμενου προέδρου, με τις εντάσεις τούς τελευταίους μήνες να ήταν εκείνες επίσπευσαν και τις εκλογές.

Στον προεδρικό θώκο θα βρίσκεται πλέον η Μαρία Μπρερέ-Βέρρου, με αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Αβαγιανό και γενικό γραμματέα τονΝικόλαο Μωυσή. Ταμίας είναι ο Σάββας Σαμαρίδης, έφορος δημοσίων σχέσεων ο Δημήτρης Δρεκόλιας και απλά μέλη οι ΒασίληςΒογιατζής, Ιγνάτιος Δημητρίου, Χάρης Παλαιοπάνης καιΕυστράτιος Χαλαύτης.

Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν σε πνεύμα σύμπνοιας και προσήλωσης στον έναν και μοναδικό στόχο της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου, που είναι η ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος ολοκλήρου του νησιού, καθώς και η προάσπιση των συμφερόντων των ξενοδόχων και των λοιπών τουριστικών επιχειρήσεων.


Σε αυτό το πνεύμα, η νέα πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης απευθύνουν πρόσκληση σε όλους τους συναδέλφους επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων της Λέσβου να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια προς το κοινό όφελος.