Betmasters.gr: Οι όμιλοι του θανάτου!

Δυο όμιλοι-φωτιά. Δυο όμιλοι όπου αναμένεται να γίνει ο ένας μικρός χαμός τις τελευταίες αγωνιστικές. Και στους δυο, δώρο ένας "ανάλατος" ακόμα.


Παρασκευή και συνεχίζουμε με προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου στο πρόγραμμα μας. Μια μέρα γεμάτη ντέρμπι, αφού έχουμε αγώνες για τους δυο πιο ενδιαφέροντες όμιλους της φάσης αυτής. Τον τέταρτο και τον ένατο. Εκτός αυτού έχουμε κι αγώνες για τον έβδομο όμιλο που θεωρείται όμως "τελειωμένος" με τις Ισπανία και Ιταλία να κατακτούν τις δυο πρώτες θέσεις.

Τα μαθες; Έρχονται οι Μόνιμες Άδειες Στοιχήματος!

Στον τέταρτο όμιλο λοιπόν, η πρωτοπόρος Σερβια παίζει στην Αυστρία. Μια Αυστρία που έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ κι αυτές ακριβώς τις ελπίδες ετοιμάζεται να κυνηγήσει. Η Σερβία είναι στο +4 από την δεύτερη θέση, την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Γεωργία, οπότε το να προκριθεί ως πρώτη αν δε χάσει στη Βιέννη, συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες! Οι δυο ομάδες που ακολουθούν στη βαθμολογία, η Ουαλία (14β) και η Ιρλανδία (13β) παίζουν με Γεωργία (εκτός) και Μολδαβία (εντός) αντίστοιχα. Αγώνες που οφείλουν να κερδίσουν για να πάνε στον υπέρ-πάντων αγών την τελευταία αγωνιστική!

Στον ένατο όμιλο, έχουμε κι εκεί ένα μικρό χαμό. Βασικά εδώ ίσως και να έχουμε μεγαλύτερο χαμό. Εδώ τέσσερις ομάδες διεκδικούν δυο θέσεις! Ας αρχίσουμε από τ' απλά. Η Κροατία είναι πρωτοπόρος (16β) και αν κερδίσει την αδύναμη Φινλανδία που παίζει (εντός έδρας κιόλας) τότε είναι σχεδόν σίγουρα στην δυάδα και πιθανότατα πρώτη. Το μεγάλο ντέρμπι του ομίλου είναι το Τουρκία - Ισλανδία. Οι Τούρκοι πρέπει πάσει θυσία να κερδίσουν για να έχουν πιθανότητες πρόκρισης. Οι Ισλανδοί πρέπει να μη χάσουν, αφού την τελευταία αγωνιστική έχουν παιχνίδι με το αδύναμο Κόσοβο. Χαμός. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ουκρανία παίζει στο Κόσοβο. Πρέπει να μη "βγάλει τα μάτια της" αφού την τελευταία αγωνιστική είπαμε έχει δύσκολο ματς με τους Κροάτες. 

Στον έβδομο όμιλο, έχουμε ισως το πιο "ανάλατο" πρόγραμμα. Η Ισπανια είναι πρώτη, η Ιταλία είναι δεύτερη. Οι Ισπανοί παίζουν με τους Αλβανούς κι αν τους κερδίσουν τελειώνουν και τα μαθηματικά σενάρια για τον όμιλο. Οι Ιταλοί υποδέχονται τους Σκοπιανούς και το Ισραήλ πάει στο Λιχνενστάιν.
Απλά κι όμορφα.