Πέταξαν έξω τον Δήμο Λέσβου από την πρόσληψη 6.667 μόνιμων εργατών καθαριότητας ανταποδοτικών υπηρεσιών

Με υπογραφή Σκουρλέτη, επικυρώθηκαν τα αιτήματα των Δήμων

Με υπογραφή Σκουρλέτη, επικυρώθηκαν τα αιτήματα των Δήμων για την πρόσληψη 6.667 μόνιμων εργατών καθαριότητας ανταποδοτικών υπηρεσιών, όπως δημοσιεύει πρώτο και αποκλειστικά χτες το epoli.gr, παρουσιάζοντας λίστα Δήμων, που έχουν εγκριθεί οι αιτήσεις τους.

Κάνοντας μια μικρή ανάγνωση της παρακάτω λίστας ο Δήμος Λέσβου είναι έξω από τις προσλήψεις ενώ αντίθετα μέσα είναι ο Δήμος Λήμνου. Αλήθεια ο Δήμος Λέσβου έκανε αίτημα για την πρόσληψη προσωπικού;;; Αν δεν έκανε θα είναι "έγκλημα" λόγο και τον αυξημένων αναγκών που υπάρχουν σε προσωπικό στην Λέσβο από τον Σεισμό και το μεταναστευτικό…Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του epoli.gr, τα αιτήματα των δήμων έχουν αποσταλεί προς επικύρωση στο γραφείο της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ολ. Γεροβασίλη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκη.

Το θέμα είχε αναδείξει προ ημερών το epoli.gr αναφερόμενο στα μέχρι τότε συγκεντρωθέντα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, καθώς ήταν σε εξέλιξη η συλλογή των αιτημάτων των δήμων, που είχαν την έγκριση των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

Με την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας επικύρωσης, οι υπηρετούντες συμβασιούχοι από παράταση, θα μπορούν να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά - όπως αυτά θα ορισθούν κατά τη διαδικασία ΑΣΕΠ - για να διεκδικήσουν θέση μόνιμου προσωπικού στις ανταποδοτικές υπηρεσίες Καθαριότητας ΟΤΑ.
Ακολουθούν Δήμοι και οι αντίστοιχες εγκρίσεις, που έχει στη διάθεσή του αποκλειστικά το epoli.gr:
Πηγή www.epoli.gr